GTA IV Windows live nem tud frissíteni?
Megvan CD-n a GTA IV és mikor bejelentkezem a social club fiókomba, elindul a játék, és rákérdez, hogy akarok-e menteni, mert amúgy lokálisan hülyeség lenne a játékot mentegetni, az egy baromság. (Köszi Windows Live) Szeretnék bejelentkezni, de mikor elkezdei letölteni a profilom, felhoz egy másik ablakot, hogy frissítsem a liveot. Ha nem frissítem, nem tölti le, ha frissítem, akkor pedig a frissítésre kapok egy 0x80080005 hibakódot, amire a mai napig nem találtam választ, 3 nap folyamatos szenvedéssel. Utána néztem mindenfele, újraraktam a frame networkot, a windows live-t, marketot is, még a messengert is letöltöttem, minden isten nyilát megtettem, persze a hivatalos oldalakról, de még mindig frissíteni akar, amit persze sosem fog megtenni, mert ez egy kib*szott körforgás. Valaki tudja rá a megoldást? Mert kezd kicsit elegem lenni belőle, de szeretnék vele játszani. :\
El kell b*szni egy játékot ilyen windows g*ciségekkel.
Hogy mentsem lokálisan fater?
Nem kapok rá lehetőséget, be kell jelentkeznem abba a rákba :3
azt a windowsfos liveot valahogy kilehet lőni hogy offline nyomjad. törten legalábbis.. :D
na meg is van:
https://www.youtube.com/watch?v=ON_jJXQUuaI
nagyon szívesen :*
Úgy hogy létre lehet hozni offline profilt a windows live-be fiam!
Csak néha bele kéne nézni az angol maszlagba és a végén ott van.
Köszi srácok!
Annyira felcseszett, hogy azt a részt már egyáltalán nem olvastam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!