Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert nem mukodik ez a jatek?

Miert nem mukodik ez a jatek?

Figyelt kérdés

Megprobaltam leszedni egy jatek hack valtozatat, pontosabban a Cut The Rope 2-et. Leszedtem egy apk-t es feltelepitettem, de teljesen olyan, mintha a google play-bol szedtem volna le a rendest, pedig az egy hack valtozat. Annyi lenne jo, ha a unlimited coins lenne.

Mi volt a hiba ami miatt nem mukodik?

A video linkje ez: Https://gaming.youtube.com/watch?v=QGXBmGQnrJM

Ez bemutatja, hogy mire celzok es az alatta levo linken toltottem le az unlimited-et.

Tudom, hogy sokan ugy gondoljak, hogy hackelni egy jatekot nem erdemes,meg elrontja a jatek elmenyet, de egyreszt egyszer ki lehet probalni masreszt eleg nehez a CTR2-ben penzt szerezni.

2016. jún. 14. 09:24
 1/1 redghost válasza:

(Unlimited Coins Download Link)

Innen töltötted le? ha igen ,és ha ez egy külön app amit telepitene kell,nem csak egy fájl amit beraksz a játék adatai közé,akkor root-olni kell a telefont legtöbb esetben,másképp nem tudsz csalni.

2016. jún. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!