Legemlekezetesebb - idiotabb jatekos akivel eddig talalkoztatok?
Nekem az egyik az URF modban volt. Ugye elejen bannolni lehet es mivel hasznaltuk is o teljesen depis lett, hogy noobok miert bannoltok ez csak egy fun game es nem lepett ki, hanem inkabb elfeedelte az ellenfelet...
Ezen kicsit meglepodtem, hogy ennyire hulyek is vannak
A Bilgewater event alatt valamelyik kvázi-achievementhez kellett még pár win gyorsan, és mivel már fáradtak voltunk, inkább biztosra mentünk: botok ellen, és mivel még úgysem próbáltuk előtte, az Into botok ellen mentünk.
Namármost aki nem ismerné, annak mondom: ezek olyan botok, akik az első 5 percben ki sem jönnek a bázisról.
Hárman voltunk premade-ek, és hogy érdekesebb legyen, azt tűztük ki célul, hogy hárman mentünk miden és egyetlen recall nélkül végigtoljuk a játékot.
Ezt látva a másik két arc boton meg elkezdett iszonyúan anyázni; olyan flame-et nyomtak, amilyen low-level EUNE-n láttam utoljára. Egyszerűen nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
A LoL bot gamek metasheepjei mindig viccesek. :)
Legidiótább játékosok akikkel találkozni szoktam, azok a baráti körömből kerülnek ki, mikor egy Valve játék voice chatjén trollkodnak. Például felmegy egy TF2 szerverre és túlságosan barátságos orosznak adja ki magát, Pashásan "my friend(s)"-el zárva minden megszólalását. Az erre a viselkedésre adott reakciók megfizethetetlenek.
Malzaharral mentem botra, aki velem lett volna az afk volt. A jungler az elején besegített, így nem indultam hátránnyal. Félidőben visszajött az afk játékos és folyamatosan rinyált, hogy én ks-elem őt, lopom a farmját, hagyom meghalni, stb. Magára hagytam, mentem más lanere inkább. Akkor meg azért bőgött, mert senki más nem akart neki segíteni.
Hisztis p1csa volt.
Másik: Ha topon vagyok és teleport helyett mondjuk flash-et választok. mindig van legalább egy ember a csapatban, akinek ez a legnagyobb problémája.
Nincs nagyon emlékezetes :D kb minden 4. pvp-n van 1 szánalom.. illetve a izi noobs ok amikor 50p alatt nagy nehezen winel mert pl van 1 afkunk :D
De a legjobb mikor magyar adc ír nekem angolul írok neki h magyar vok és folytassa a angol nyelv használatát majd sír h miért nem naut hoztam mert az jobb.. EMBER hozzhatok olyat amilyet én akarok? kössz... meg írtam is lobbyba h mit hozzak naut vagy sejut? és azt írja h m1.. akk ne sírjál mááár !!
Vagy amikor a xy2005(biztos nem a születési éve)
Elkezd oltogatni h 1v1 meg stb .. mondom ok go :D
10p alatt 11/0 ra vertem..
és írkálja hogy noob champ stb.. pls xerathhal jöttem :D úgy h max lvl Zed vagyok meg LB szal és a Xerath-hal még hősismereti pont sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!