PS4, Xbox One (videózás, Streamelés)?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy videózni melyikkel lehet illetve élő adást közvetíteni Avermedia és Elgato nélkül illetve más ilyen eszköz nélkülés ha mind 2-vel lehet akkor melyikkel lehet könnyebben videózni illetve streamelni mivel nem sok szinte semmi tapasztatom van.
Válaszotokat előre is köszönöm.
2016. jún. 12. 16:39
1/6 Rolfus válasza:
A ps4 es részt majd valaki más válaszolja meg mert abban nem tudok segíteni ,de az xbox one-on a videózás és a stream-elés is nagyon könnyű. Ahhoz ,hogy simán videót vegyél fel semmit nem kell letölteni és néhány gombnyomással megy is és még visszamenőleg is tudsz videózni beállítás szerint ,hogy menyit, talán 5 percig fogalmam sincs de folyamatban is tudsz videózni így egyértelműen hosszabb ,talán 1 órás részletekben. Streameléshez pedig csak az xbox saját áruházából le kell tölteni a twitch alkalmazást és pár gombnyomással már streamelhetünk is ,semmi bonyolult nincs benne bárki tudja kezelni szerintem.
2/6 anonim válasza:
Ps4-en megnyomod a share gombot és már videót készíthetsz, streamelheted is. Elég egyszerű. Nem kell semmi extra hozzá.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a válaszotokat! :D
2016. jún. 15. 12:29
4/6 anonim válasza:
Xboxon 5 perc (reggeben fizetős volt, most nem tudom az e) Ps4-en 15 perc (régebben ingyenes, nem tudom most az e)
5/6 Rolfus válasza:
Hát nekem majdnem azóta van xbox one-om hogy euroapában kapható volt és sose volt fizetős, még csak nem is hallottam erről amúgy.
6/6 flegmahhh válasza:
jelenleg nekem ez áll fennt adott a Twitch ps4-en Stream és Partyban vagyok heverokkal,de csak magamat hallom valakinek valami tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!