Hogyan tudnék játékot fordítani?
Kell hozzá programozás mert ha nem akkor is a játék fájljaiban értelmetlen dolgok vannak kb. ilyenek:
}?????????????ÁđĐ stb.
Nagyon de nagyon köszönöm előre a játékokat
Választott játékom: Ben Jorden Paranormal Investigator Case 4 Horror at Number 50.
Nyelvi fájlok? Nem tudom mik ezek....
Ilyen program nyelvnek tűnik itt van bemásolva egy kis részlet: MZ? ?? ? @ ş ? Í!?LÍ!This program cannot be run in DOS mode. $ 1î??uŹűîuŹűîuŹűî??îeŹűîs?ńî#Źűî*?ńîBŹűî,?čîŹűîuŹűîaŹűîö?őî]Źűî?čî~ŹűîuŹúî?ŹűîC?đîoŹűîC?ńîĂŹűî??ýîtŹűîRichuŹűî PE L ŕ?A ŕ
đ @! /) P! @) @ `) XQ) Đ @) X UPX0 @! ? ŕUPX1 đ P! â @ ŕ.rsrc @) ć @ Ŕ 1.22 UPX! |đ5eŁŹ?)
ß Đ & dţď??U?ě?ě?USVW?B?Ŕtk
?u+Ć? ż??ß ?ĂK?J#Ř+Î?]üŤ3?E?EA0;Î?Ýý?~?Î+Ë?ů??Ž?UMŹ]#ö?ľgo?Rt#Ë$ÓŤ4?X;Ód??ÍűÓ+Ń?ŇaZë?Ő3É? ď?ű?8?P?Mü?ŕ?f Ýřg?;ěÝěď?Ę?]?[?Ŕ??-ţŢ??ŤL?@ŰO_w}ťŢ??Uđ?ŕ?
ŁŁuü'ô2?5Čěöß$Őô?Ń?M$Ť<' ?~p??É|A#O?ĐAwě??Á?ô3ŔŠ=|żt?
Ha ezek a nyelvi fájlok akkor ezt egy Alkalmazás (futtató) fájlban tárolja :/
Most küldtem a játékfejlesztőjének egy levelet mert megadta a játéknál az e-mail címét. Röviden azt írtam bele, hogy: "Szeretném lefordítani a játékot, de ehhez a játék fájljaihoz lenne szükségem." Persze angolul.
Hosszabban: Hi guys! I want to translate the "Ben Jordan Case 4" game was Hungarian. To do so would be a game in which files need is included in the English text. If the game would translate very famous among the Hungarians who play "AGS" games.
Thanks in advance! :)
Text 2.0
Biztos, hogy neked ezzel a nyelvtudással kéne bármit is fordítgatni?
Még így is nehéz kitalálni, hogy mit akartál írni, hogy előtte magyarul elmondtad...
Nem fordítóval csináltam a szöveget 4-es vagyok angolból...
A lényeg, hogy én a játékot értem a lehető legértelmesebben
értelmeztem. végig vittem már sokszor is. :P
Majd a játék fájlokat átnézem ha átküldi az ember eleinte ő ezt írta: Hello :)
The game is trying to find, at least in the files of the text. Tomorrow look for you. :) Thank you for visiting the file for!
Good luck, hopefully tomorrow! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!