Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez melyik játék?

Ez melyik játék?

Figyelt kérdés
Anno mikor kicsi voltam vettem a Tescoban egycsomag demo játékot amibe kocsis játékok voltak, volt közötte egy olyan amivel sokat szórakoztam attól függetlenül hogy demo volt. Sok-sok pálya volt ahol játék kocsikkal kellet versenyezni a szobában és nagyon sok power up volt a pályán, turbó,rakéta stb. Volt egy focis pálya is egy csócsós asztalban ahol a labdával kellet focizni. Valaki nem tudja esetleg a nevét? az ikonja ilyen sárgás-narancssága volt

2016. jún. 12. 14:00
 1/1 anonim ***** válasza:
hát sajnos nem tudom mire gondolsz de egy hasonlót tudok ajánlani. jobban mondva többet is... :D elsőnek kezdeném a LEGO racerrel, elég régi, a második része asszem 2001es! :D "kicsit" jobb grafika és játékélmény: crashday. felvehető power up-ok nincsenek de ettől függetlenül nagggyon jó játék :D a zenék valami eszméletlen fantasztikusak, az egyik legjobb soundtrack ami játékba bekerült :) talán csak az nfs most wanted zenei listája tudta eddig felülmúlni. a következő játékkal nem játszottam de egy misét megérhet: split second. adrenalin dús, sebesség imádóknak kötelező :D kicsit véresebb és durvább a carmageddon széri. én csak a régiekkel játszottam, azokban voltak felvehető cuccok :D jó választás lehet még a flatout sorozat illetve a burnout paradise is :) na ezzzz biztos tetszeni fog. ezzel játszottam és konkrétan egy igazi remekmű :D pont abban a stílusban amit keresel! Gas Guzlers Extreme. ez is elég adrenalin dús, kicsit olyan mint ha több játékot egybe gyúrtak volna, a flatoutot, a crashdayt, a burnout paradiset illetve (ami számodra fontossá teheti) a lego racert. a grafikára nem lehet panasz. ahogy a játékmenetre sem. vannak felvehető power up-ok, a fegyverzetet is lehet fejleszteni, rengeteg járgány van stb stb stb. szóval érdemes kipróbálnod :) tudom nem minden játék abban a kategóriában van mint az általad említett meg hogy nem tudtam megmondani melyik játékot keresed de úgy vélem ha az a játék tetszett akkor ezek is levennének téged a lábadról :)
2016. jún. 13. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!