Ez a Hexakill mód nem ér semmit?
Figyelt kérdés
Igazából van kb 10 champion amit ha beválasztasz megnyerte a csapatod a játékot
Nincs benne sok élvezet és persze mindenki ezeket pickeli
2016. jún. 12. 13:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem elmegy. Az Ascension mód sokkal sz.rabb
2/5 anonim válasza:
Pár napig van, a ztán vége. Pickelhetik a "menő" hősöket, ha béna vele a gyerek, nem sokat ér. De hogy nem 10 hős az, amivel le lehet hozni, az biztos. leglaább 50-60 az, ami nagyon jó a módban, és ha valaki a többivel jól játszik, akkor ezt csak fokozni lehet, a kombinációkról nem is szólva.
3/5 A kérdező kommentje:
jó csak mondtam egy számot, de akkor is mindenki arra törekszik, hogy uazokkal lehessen
Lux, Shaco, Kata, Teemo stb dögunalmas
Sokszor látom azt, hogy ha bannolva van valamelyik akkor inkább kilépnek :D
Ez is csak barátokkal lehetne jó, mert én mindig más hőssel szeretek menni, de sokszor nem válik be
Amint valami nagyot sebző AP-val megy az ember, már is easy az egész
Ennek a módnak a lényege az AOE és a CC és hello
2016. jún. 12. 13:46
4/5 anonim válasza:
Attól tartor normál 5v5-ben is sok op champ van, a hexakill semmivel sem rosszabb szerintem.
Ráadásul minden 2. ember yasuo vagy zed main, és kezd az is dögunalom lenni :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem jobb mint az agyatlan urf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!