Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik jó multiplayer fps...

Létezik jó multiplayer fps ami megfelel az alábbiaknak?

Figyelt kérdés

-nincsenek csalók vagy ha van kivágják

-a kezdőket nem egyből a profikhoz dobják be

-vannak külön kategóriák kezdőknek, haladóknak, profibbaknak és feljebb lépni csak úgy lehet, ha jobban játszol

-van benn rengeteg fegyver, több fajta gránát

-nincsenek benne ládák, sapkák, hülyén kinéző fegyver skinek

-normális gépigénye van, ami frissítésenkét nem ugrik akkorát, hogy AMD Bulldozer vagy Xeon kelljen hozzá Titan kártyával.

2016. jún. 11. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Battlefield4, esetleg rainboe six siege
2016. jún. 11. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ki fogom őket próbálni.
2016. jún. 11. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:

már bocs első de tudtommal a bf4ben szép számmal akadnak csalók (sok ismerősöm ezért játszik inkább a 3mal annak ellenére hogy a 4 is megvan nekik) és vannak skinek is. ez már 2 a felsoroltak közül.

mondanám a bf3at de szintén nem felel meg a kritériumoknak, ugyan skinek nincsenek, csalók vannak de sokkkkkal kevesebb mint a 4ben.. de ami a legfontosabb hogy a kezdőket mély vízbe dobja a játék. van aki már lvl 100on van, míg a gyerek meg nyüglődik 20as szinten. igaz nem a szint számít, sokszor látom hogy az 50-60as szintűek keményen alázzák a "veteránokat"... szóval nézőpont kérdése.. na kedvet is kaptam, megyek egy kört! csőzet

2016. jún. 13. 00:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor kilövöm. Ha valaki tud még valamit, akkor írhatna. :)
2016. jún. 13. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:

talán ARMA.. igazából olyan játékot nem fogsz találni ahol nincsenek csalók. csalók mindig voltak vannak és lesznek. ha jól tudom a BF 4-nek (lehet a 3nak is) van egy bizonyos kipróbálhatósági ideje tehát játszhatsz vele anélkül hogy bármit is fizetnél. de egyébként most pont levan akciózva originen, asszem 5 euró vagy mennyi, annyit simán megér.

cod 4et tudnám még ajánlani, anno törttel toltam, találtam egy jó kis magyar szerót, mindig voltak rajta, admin is elég sűrűn volt fent szóval nem volt gond a csalókkal mert szűrték őket. persze akadt 1-2 alkalom amikor az admin nem tudott feljönni de hát na, benne van a pakliban. nekem nagyon tetszett főleg a hangulat. csak pár napja játszottam és már olyan volt mintha ismernék mindenkit :D jó kis közösség volt csak tönkre ment a gépem, azóta meg BF 3 a favorit mert mindig is BF párti voltam :) ha megtanulsz vele játszani, ráérzel akkor hidd el hogy nem fog gondot okozni az hogy mások nagyobb szinten vannak. a szint nem mutatja meg hogy ki mennyire jó. ha valaki sokáig játszik, magas szintet fog elérni, akár milyen rosszul is tolja... és a BF 3 már nem mai gyerek, sokan régóta játszanak vele ezért olyan magas a szintjük. persze sokan vannak azok is akik jók :D de hidd el, gyakorlás kérdése az egész ;) ha egyszer rákattansz nincs vissza út :P de tudom ajánlani a BF Bad Company 2t is. az is jó :) igazából ezt a "a kezdőket nem egyből a profikhoz dobják be" dolgot egyedül a CSGOban láttam eddig. más ilyen jellegű játékot nem ismerek vagy nem játszottam vele és azért nemtom. :D

2016. jún. 14. 00:09
 6/6 A kérdező kommentje:
okés, köszi :)
2016. jún. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!