A World of tankshoz tudtok/tudsz ajánlani egy hacket vagy egy csalás kódot?
1. Online játékokhoz nincs csalóprogram. Pontosabban van, csak ahhoz hackernek kell lenni, nem elég egy gombot megnyomni.
2. Egy jótanács az élethez: ha valamelyik honlapon survey-t akarnak veled íratni, az vírus vagy csak simán átb***ás.
Aki nem tud normálisan játszani, az csak így fog próbálkozni, mert így tud előbbre jutni. Igen ajánlott módszer ez azoknak, akik nem a fairplay hívei. Ügyes vagy.
Töltögesd a survey-eket addig is és remélem nem jutsz be a játékba.
1, Hagyományos értelemben vannak csalások kb minden online játékhoz (aim bot wh ect) ezek 1 gombos dolgok, a megcsinálásuk elég nehéz hogy ne vegye észre a rendszer, de vannak. Addig nem nehéz eljutni hogy működjön csak amit én tudok csinálni azt észreveszi a rendszer hogy csalóprogram (nyilván nem mindenhol van ilyen észlelés)
2, Milyen kérdőív? Nem emlékszem mi lehet de itt a wargaming link [link]
3, még olyan "csalás" létezik hogy ha a honlapját az adott cégnek feltöröd akkor tudsz szerezni kódot (aktiválási/bonus) de természetesen nem ismerek senkit nem tudom miről van szó én se csináltam sohase és egyébként se csináltam sose "nyilván..."
Aimbot,mortar mod ami nekem megvan.
Van a modcsomag vni Gox mod
És a kevésbé csaló,pl a skin pack
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!