Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játékot érmi meg...

Melyik játékot érmi meg végigjátszani a nyáron?

Figyelt kérdés

Elkezdődött a nyár első napja, de már most unatkozok, és egy 2 hétig nekem még ilyen uborkaszezon lesz a nyában mert nem megyek sehova, max boltba. Kedvem van végigjátszani egy nagyon jó történetű játékot, de nem tudom mi legyen. Valami sandbox játékra gondoltam.

A segítséget nagyon megköszönném.

2016. jún. 11. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Alien:Isolation.Ha szereted a horrort(nem túl ijesztő) és a logikai játékot akkor ajánlom.Ezzel elleszel egy darabig. :D
2016. jún. 11. 15:19
 2/10 A kérdező kommentje:

*érné - a telefonom helyesírás ellenőrzője :)

Köszönöm a választ, utána nézek.

2016. jún. 11. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, itt fogalomzavar tanúi vagyunk: egy sandbox játékot nem lehet végigjátszani. A sandboxban magad alakítod a világot, nincs történet. Tipikus példái az építkezős és túlélő játékok: Minecraft, DayZ, Don't Starve.

Általában az open world stílussal szokták keverni a sandboxot, ahol viszont van történet, vannak küldetések: Grand Theft Auto, Assassin's Creed, Batman játékok.

2016. jún. 11. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3: Végre valaki :D
2016. jún. 11. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Open worldnek ott vannak

Dragon Age széria

Witcher széria

Mass effect széria

Fallout new vegas

Kingdom of Amalur

Gothic széria

2016. jún. 11. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Én Divisionozok jelenleg, annak sincs soha vége (van egy pont ahol a fő sztori véget ér, de véleményem szerint az igazi játék csak ott kezdődik)
2016. jún. 11. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Jó történet:

Wolf Among Us

Life is Strange

Assassin's Creed 3 - szerintem nagyon jó a történet és az atmoszféra

Mafia 2

The Walking Dead - nekem annyira nem jött be mint a Wolf Among Us

Batman Arkham City - ez open world (nem sandbox, az open world amire te gondoltál) ha szereted Batmant akkor biztosan tetszeni fog, de egyébként is egy jó akciójáték

Far Cry 3 - nincs túl sok történet benne, de ez is open world és az a történet ami benne van nekem tetszett

Jónak tűnik még a

Brothers - Tale of two sons

Spec Ops: The Line

2016. jún. 11. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom!

Nem írta senki a Skyrim-et?

Hatalmas játék, én már 260 órát toltam bele. Egyszerűen imádom!

2016. jún. 12. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A Skyrim világa, története, mentalitása nagyon jó. Ellennél vele a nyáron.
2016. jún. 12. 23:26
 10/10 anonim ***** válasza:

8as ahogy olvasgattam a válaszokat bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg :D skyrim 4ever ^^

a mass effectet is ajánlom kérdező! haverom nagy rpg rajongó. elsőnek nem jött be neki a mass effect de csak végigjátszattam vele és mára az egyik kedvenc játéka! :) ja és jön az új rész ;) bár még nem most, de jön.. valamikor.. a jövőben.. :D

a dragon age is jó választás lehet illetve még a witcher is!

sandboxnak ott a garrysmod, szrrá modolhatod. :D

openworldnek meg a gta5 :D

2016. jún. 13. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!