Melyik játékot érmi meg végigjátszani a nyáron?
Elkezdődött a nyár első napja, de már most unatkozok, és egy 2 hétig nekem még ilyen uborkaszezon lesz a nyában mert nem megyek sehova, max boltba. Kedvem van végigjátszani egy nagyon jó történetű játékot, de nem tudom mi legyen. Valami sandbox játékra gondoltam.
A segítséget nagyon megköszönném.
*érné - a telefonom helyesírás ellenőrzője :)
Köszönöm a választ, utána nézek.
Azt hiszem, itt fogalomzavar tanúi vagyunk: egy sandbox játékot nem lehet végigjátszani. A sandboxban magad alakítod a világot, nincs történet. Tipikus példái az építkezős és túlélő játékok: Minecraft, DayZ, Don't Starve.
Általában az open world stílussal szokták keverni a sandboxot, ahol viszont van történet, vannak küldetések: Grand Theft Auto, Assassin's Creed, Batman játékok.
Open worldnek ott vannak
Dragon Age széria
Witcher széria
Mass effect széria
Fallout new vegas
Kingdom of Amalur
Gothic széria
Jó történet:
Wolf Among Us
Life is Strange
Assassin's Creed 3 - szerintem nagyon jó a történet és az atmoszféra
Mafia 2
The Walking Dead - nekem annyira nem jött be mint a Wolf Among Us
Batman Arkham City - ez open world (nem sandbox, az open world amire te gondoltál) ha szereted Batmant akkor biztosan tetszeni fog, de egyébként is egy jó akciójáték
Far Cry 3 - nincs túl sok történet benne, de ez is open world és az a történet ami benne van nekem tetszett
Jónak tűnik még a
Brothers - Tale of two sons
Spec Ops: The Line
Jézusom!
Nem írta senki a Skyrim-et?
Hatalmas játék, én már 260 órát toltam bele. Egyszerűen imádom!
8as ahogy olvasgattam a válaszokat bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg :D skyrim 4ever ^^
a mass effectet is ajánlom kérdező! haverom nagy rpg rajongó. elsőnek nem jött be neki a mass effect de csak végigjátszattam vele és mára az egyik kedvenc játéka! :) ja és jön az új rész ;) bár még nem most, de jön.. valamikor.. a jövőben.. :D
a dragon age is jó választás lehet illetve még a witcher is!
sandboxnak ott a garrysmod, szrrá modolhatod. :D
openworldnek meg a gta5 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!