Assassin's creed black flag vagy Ac rogue?
Figyelt kérdés
Az érdekelne melyik köt le jobban vagy melyik a jobb2016. jún. 11. 13:58
1/6 anonim válasza:
Az AC 3, Black Flag, és a Rogue valamilyen szinten trilógiát alkot, így én ebben a sorrendben ajánlanám. Ha nagyon kiakarod hagyni a 3-at (nemtommiért) akkor a Black Flaget játszd, utána a Rogue-t, de a 3. epizód ismerete nélkül nem lesz 100%-os az élmény.
2/6 A kérdező kommentje:
És játékmenetileg melyiket ajánlanád?
2016. jún. 11. 14:20
3/6 Erika 70 válasza:
igaza van az előző válaszolónak kikellene játszanod a 3-at mielőtt nekiesel a többinek de játékmenetileg inkább a black flag a rouge is jó de kicsit monotonabb.
4/6 anonim válasza:
Ugyanaz majdnem mind a 3. A 4. rész gyakorlatilag csak a hajókázásról szól (minden ami ezen kívüli tartalom gyakorlatilag értékelhetetlen). A Rogue játékmenetre teljesen ugyanaz mint a Black Flag, csak egy kicsit változatosabb. A 3.-ban kevés hajókázás van, mert nem arról szól.
Nekem a Black Flag 6. AC rész epizód után egy újrahasznosított unalmas semmi volt. Konkrétan a játék 95%-a újrahasznosított, új tartalom maximum 5% volt.
5/6 anonim válasza:
Az ac 3-on időrendileg a 4 és a rogue után játszódik, és nem is kapcsolódik történetileg. Simán ki lehet hagyni, mivel szerintem dög unalmas . Én jelenleg a rogue-ot jobban kedvelem szimplán a templomos oldal miatt, de ha kalózkodni akarsz akkor black flag.
6/6 laza C válasza:
Személy szerint végigtoltam a 3-at és a BF-et. A roguenak most készülök nekiállni. A 3 nekem azért tetszett, mert egy kicsit Haytammel is kellett bohockodni, utána jött csak Connor. A black flag jött be nekem a legjobban, pont ezek miatt a hajózások miatt, de Edwarddal viszont véleményem szerint nem tud mindenki azonosulni: a semmirekellő kalóz, akit csak a pénz érdekel az egész történetben, a végén rájön, hogy ö is assassin akar lenni, itt kezdődne az érdekes történet, de ez a sztiri vége is egyben :D Jó játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!