Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismeritek ezt a játékot? (alul)

Ismeritek ezt a játékot? (alul)

Figyelt kérdés
Háborús időkben játszódik, és arra emlékszem, hogy lovakkal vágtattunk és meglőttek minket (de már nem tudom hogy hogy van) és megjelent előttünk egy dimenziókapu, ahol utaztunk az időben és minden pálya vége ez volt

2016. jún. 10. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom melyik lehet, de nem tudom a címét.

Mikori?

Mert én már jó pár éve láttam aztán mondták hogy ötletes meg minden király, de grafika, meg egyéb szar szal jó nagyot bukott. Kellett harcolni a polgárháborúban.

2016. jún. 10. 19:40
 2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mikori lehet :( szerintem 2008 körüli a grafika alapján, egyébként igen a polgárháborúban is kellett szerintem is
2016. jún. 10. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Jaja, Vietnám meg minden.

Akkor ez az lesz. Sajnos nem tudom a címét, engem is érdekelt anno, de írták hogy félelmetes gépigénye van, pedig nem volt jó a grafikája.

Írj a Gamestarnak, én olyan újságban láttam.

2016. jún. 10. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Darkest of Days
2016. jún. 10. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Van hozzá magyarítás csak nem tudom letölteni.
2016. jún. 10. 20:33
 6/6 anonim válasza:
Time splitters 1/2/3
2016. nov. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!