Daviddd2 kérdése:
Ez a gep el birna a gta5-ot?
Figyelt kérdés
Intel Core i3-4160 3.6GHz, 6GB, 1TB, nVIDIA GeForce GT 730 2GB DDR32016. jún. 9. 13:12
1/8 anonim válasza:
GT 730? Mi ez ujabban, minden boltban osszerakott gepbe ezt a f8stalicskat epitik be?
Nem, nem fut rajta. A CPU-d is gyenge hozza, i5 alatt ne is almodozz rola.
2/8 anonim válasza:
Hát az a 730 nagyon kevés... Nem játékra való kártya, ha játszanál akkor minimum kell egy 750, 750TI. A proci meg a 6GB RAM még elmegy, bár egy I5 és még 2GB RAM jobb lene.
3/8 A kérdező kommentje:
Itt van egy vidi! https://www.youtube.com/watch?v=uxX-UiasApA
2016. jún. 9. 13:41
4/8 anonim válasza:
Egy vidi ala azt irok, amit akarok.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez sem igaz? https://www.youtube.com/watch?v=mF2miG2aCz4
2016. jún. 9. 13:49
6/8 anonim válasza:
nem zavar, hogy az első egy notebook (mivel M-es a vga), a másodiknál meg felhúzza az i5?
i3 + 730 nem jó, i5 nem ártana.
Lowon persze így is elmegy, de magas grafikáról ezzel a géppel ne is álmodozz.
7/8 anonim válasza:
Én csak azoknak a videóknak hiszek, amiket én csinálok. A géped kínosan gyenge.
8/8 anonim válasza:
töltsd le, próbáld ki, ha megy akkor vedd meg. ennyi. mit kell mindig a gépigénnyel sz*rakodni? :D erre való a torrent. megnézed megy e aztán megveszed a játékot. én legalábbis így csinálom. space engineerst csak azért nem vettem még meg mert egyszerűen játszhatatlanul fut. steamen volt régebben ingyenesen kipróbálható hétvége, akkor se ment jól, később leszedtem torrentről, az se ment úgy ahogy vártam. terraria esetében viszont a régi gépemen a torrentes rosszabbul ment mint az eredeti. szóval nem bántam meg hogy megvettem :D BF 3-at szerencsére kitudtam próbálni eredetibe mert bátyámnak megvan, amint ráeszméltem hogy mekkora jóság, azonnal vettem meg a prémiumot :D ha a torrentet arra használod hogy kipróbáld a játékot hogyan fut akkor szerintem nem akkora bűn.. régen a skyrim-et vagy 4x kijátszottam persze tört volt a játék. amint lett netünk és megfelelő gépem hozzá (azelőtt bátyámén játszottam, külön él) megvettem a legendary-t. sok régebbi játékot is megvettem amiket anno törten játszottam, gta 3, vice city, san andreas (a IV még várat magára), battlefield bad company 2, company of heroes stb stb.. rengeteg eredeti játékom van. torrentezni csak néha szoktam. szóval kérdező.. töltsd le azt a nyamvadt gta 5-öt és próbáld ki. ha megy akkor vedd meg már csak az online játék miatt is megéri ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!