LOL EUW-n lenne lag problémám?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy elkezdtem ugye játszani EUNE-n. Minden jó is volt, pár hónappal ezelőttig. Ugyanis jó ideje gondol egyet a játék és indokalatlanul nagy lagokat produkál, 1800-2800-as pingeket. Először a netre gyanakodtam, hogy valaki tölt le valamit közben, de a 2800-as pinget pont akkor produkálta mikor az egész házban csak az én gépem ment. Más játékoknál sincs ilyen, még lag se nagyon szokott lenni. Ismerőseim azt tanácsolták menjek át EUW-re, mert ott állítólag kevésbé van ilyen. Igaz ez vagy ott is gyakori jelenség ez?2016. jún. 9. 08:04
1/5 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy pingeltetés, vagy DDos. Egyre elterjedtebb egyébként eune-n, az ellenfél csapata megkapja a te és a többiek IP címét is a meccs betöltése/indulása alatt, amivel le tudja terhelni a te hálózatodat. Magyarán egy mocskos csalási módszer.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? :O Azt megfigyeltem már, hogy vannak olyan játékosok az enemyben, akikhez, ha közel megyek akkor jelentkezik a lag probléma, de nem gondoltam erre. 0.0 Akkor tényleg hagyom az EUNE-t, mert egyre többször tapasztaltam ezt normal meccsekben (BOTok ellen sose jelentkezett).
2016. jún. 9. 14:58
3/5 anonim válasza:
Oroszoktól mit vársz...
Szerintem még mindig jobb az EUW
4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap kipróbáltam EUW-n. Míg EUNE-n gyakori volt, hogy gondolt egyet és 310-re felugrott a pingem, addig EUW-n egyedül egyetlen egyszer ugrott fel 1 másodpercre. Szóval szerintem ebből végleges költözés lesz EUW-re.
2016. jún. 10. 07:52
5/5 savanyújóska válasza:
S4 óta vagyok EUW-n, talán egyszer-kétszer volt, hasonló amit leírtál, plusz az emberek is jobb arcok (nem mellesleg itt egyrészt a nevemen se látszik, hogy magyar vagyok, és kevesebb az ember is, aki kiszúrná - magyarokkal játszani lutri, mert tök jó, hogy ért, meg jó fej, de 50-50, hogy szokott-e tiltelni vagy sem), anno EUNE-ről jöttem át, nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!