Nem indul a Sims 3! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma már törölték egy kérdésemet emiatt, mert egy harmadik személy jogait sérti vagy mi.. szóval nem is tudom hogyan kérdezzem... :D
Szóval a Sims 3 azt kéri, hogy tegyek be lemezt, erre használtam a D4em0n T00ls programot, de az valami olyasmit írt ki, hogy "such is already mounted" vagy valami ilyesmi. Helyette letöltöttem az Alc0h0l 120%-ot, betettem amit kell de mintha semmit nem csináltam volna.
Akkor hogyan tovább?
2016. jún. 8. 21:10
1/7 kisvok válasza:
Szerintem ha van NCored akkor onan leszeded feltelepited osztanyi vagy Bigtorent ez tudom csak ajánlani
2/7 anonim válasza:
vagy megveszed. nem jó üzlet mert a kiegészítők g*ci drágák de legalább nem kell szöszmötölnöd vele. ezért jó ha értesz egy kicsit az "eredeti" játékokhoz, akkor a szöszmötölés nem okoz gondot :P
3/7 Player589 válasza:
A legjobb: Vegyél Sims4-et XD
4/7 anonim válasza:
semmivel sem jobb vétel, ugyan úgy kellenek a kiegészítők mivel azok nélkül alig van benne valami tartalom. mindenesetre originen a sims 4et kitudod próbálni x ideig ingyenes
5/7 A kérdező kommentje:
Mindig Ncore-t használok, ott fent van a játék az összes kiegészítővel. Néha kicsit megakad, de amúgy jó. Csak kéri a cd-t, régen jó volt a daemon toolsal csak aztán nem játszottam vele egy ideig meg közben az a program is le lett törölve és nem tudtam valamiért újratelepíteni. De már az alcohollal megoldottam és működik.
2016. jún. 14. 10:02
6/7 A kérdező kommentje:
A sims 4 pedig nem tetszik :D
Igaz amikor játszottam vele akkor még nem volt hozzá magyar nyelv (úgy tudom most már van) de nekem nem tetszett.
2016. jún. 14. 10:03
7/7 anonim válasza:
na akkor már ketten vagyunk mert nekem sem jött be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!