Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3-ba hányas...

Battlefield 3-ba hányas szinten lehet futás közbe lőni anélkül hogy belassulnék?

Figyelt kérdés
Többen is csinálják és mind 90+ szint felett. Valahol ott kapom meg? Meg a másik: mikor kapok olyan mestelövész puskát ami 1hitel? A jelenlegiek csak akkor ölnek egyből ha fejre lövök.

2016. jún. 6. 16:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
bááár... Most toltam egy tdm-et mind1. ez a játék kidobott pénz.
2016. jún. 7. 21:13
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
nem kidobott pénz csak te vagy béna. meg kell tanulni játszani. már tolom egy ideje de még mindig nem vagyok a helyzet magaslatán :D azért ha belejövök van pár szép pillanatom. gyakorolj sokat ;)
2016. jún. 8. 00:32
 13/24 A kérdező kommentje:
meg kell tanulni 1hitelni mindennel értem én a célzást :D
2016. jún. 9. 17:00
 14/24 meszike91 ***** válasza:
Nem érted a célzást.
2016. jún. 9. 21:12
 15/24 anonim ***** válasza:

ha értenéd a CÉLZÁST akkor nem lenne gondod ;) meg kell szokni a fegyvereket, nem hiába van többféle és mindegyikre különböző kiegészítők. ettől olyan szép ez a játék, találd meg a neked megfelelő fegyvert :)

sokan sniperként pl a JNG-90-et használják vagy más olyan fegyvert amivel lősz aztán fel kell húzni. én nem szeretem mert tudom, hogy béna vagyok és elsőre úgysem találom el a célpontot ezért olyan csipát használok amivel több lövést is letudok adni tárazás nélkül. így kb 1 tárral legalább 2 embert kitudok szedni. az első lövés az esetek 75%-ában mellé megy de a második lövésnél tudom hova kell lőni :) + én a hangtompítót is szeretem mert sokan abba a hibába esnek hogy nem használnak hangtompítót, így minden egyes lövéskor felfedik a saját helyzetüket. ezért szeretem ha az ellenség pl JNG-90-el menőzik, mert könnyű megtalálni és likvidálni. csak oldalba vagy hátba kell kerülni és tádá :D hangtompítóval persze romlik a fegyver teljesítménye de mint mondtam meg kell tanulni vele lőni. mindenki a saját stílusának megfelelő fegyvert használ a saját ízlésének megfelelő kiegészítőkkel. ez egy ilyen játék.

2016. jún. 9. 23:24
 16/24 A kérdező kommentje:
Jó lenne a játék csak tele van csalóval. Volt hogy nem volt és rendesen tudtam játszani, de van amikor le spawnolok és már halott is vagyok egymás után 10X. Hibás vétel.
2016. jún. 18. 18:48
 17/24 meszike91 ***** válasza:

A hiba benned van. Tény hogy vannak csalók, de én max heti egyszer futok csalóba és akkor is 5 percen belül kidobják.

Szerintem csak béna vagy és egyszerűbb csalózni, mint beismerni.

2016. jún. 18. 18:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Lehet csak a szemem rossz de gyakran látok 65:7-es stattal végző embereket. Ez csalás nélkül nem igen menne.
2016. jún. 18. 19:50
 19/24 A kérdező kommentje:
bár nem kizárt hogy kifogtam a játék legotvadékabb szervereit.
2016. jún. 18. 19:52
 20/24 meszike91 ***** válasza:

65:7 LOL

Nekem már volt 84-0 is. És nem csaltam soha, de még csak macrot sem használtam. Jó stratégia és csapatmunka kell.

Attól hogy valaki jobb még nem lesz cheater. Kezdőként ne várd azt, hogy hozni fogod a profik szintjét! Sokan már 5 éve tolják ezt a játékot. Velük szemben esélyed sincs.

2016. jún. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!