Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri befizetni a World of...

Megéri befizetni a World of Warcraftra?

Figyelt kérdés
Sziasztok.(ez főleg azoknak szól akik játszanak/játszottak vele) Mostanában gondolkoztam azon hogy elkezdem. Az angol tudásom perpillanat nem a legjobb. Meg csak tanulom de a játékok ból már van némi alap. Ez mennyiben határolná be az élményt,vagyis hátráltatna-e a játékbab ha ne értem teljesen? És ezen kívül megéri-e a havidíjat?

2016. jún. 5. 02:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat év előfizetés után azt kell, hogy mondjam, nem éri meg. Persze, még mindig a legjobb MMORPG, de a havidíjból 2-5-10 eredeti Steames játékot is megvásárolhatnék. Ráadásul nagyon jó ingyenes alternatívái vannak, amik ANNYIVAL nem adnak kevesebbet, mint a WoW.
2016. jún. 5. 06:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A Cataclysm kezdete óta katasztrófális a játék. De ezen felül is a Warlords of Draenor (ami most van) az egy abszolút mélypont. Minőségileg annyira leromlott, hogy szerintem nem éri meg játszani vele a jelenlegi formájában. Csak egy szégyenfolt ahhoz képest ami valaha volt.
2016. jún. 5. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Most ugye WoD is bekerult a battlechest-be, igy nem kell azt kulon megvenni, tehat sokkal olcsobb. Es valoban, nincs benne uj content vagy 10 honapja, de mivel most kezded, szerintem nem zavarna, foleg, h 1-2 honap mulva jon az uj kieg. Ha kiakarod probalni most mindenkepp megeri.
2016. jún. 5. 13:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a válaszokat :)
2016. jún. 5. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg megéri. Ha vannak ismerőseid, akkor írtó jó buli még mindig. :) Sokmindent lehet rajta csinálni, de egyedül persze én sem látom értelmét. Vannak olyan szerverek ahol sok a magyar, mlg a trade chat is magyar, ott jól lehet szórakozni. Ha mégis befizeted. Ajánlom a Ragnaros szervert. Ott 100% h nem fogsz unatkozni. sok a magyar guild is éls high population server
2016. jún. 5. 20:11
 6/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen megéri. Én most vettem meg a Battlechestet ( akciózva volt a Mediamarktban ~2500FT).Véleményem szerint ha elég ügyes vagy, egyszer megveszed és többet nem kell, mivel a játékban van egy olyan opció hogy tudsz venni " Token " -t ami kb.: 85 ezer Goldba kerül és ha ezt megveszed újabb 1 hónap game time-od lesz ( tehát nem kell minden hónapban venned game time-ot , hanem farmolod a goldot és veszel Token-t ingame) a másik pedig az, hogy augusztusban érkezik a "Legion " nevű kieg. ami személyes vélemény szerint újra színvonalassá és izgalmassá teszi a játékot. Remélem segítettem, üdv.
2016. jún. 19. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!