Ps4et venni megéri még most az Uncharted 4 miatt?
Minden túlzás nélkül mondom: egy hete játszottam végig az UC4-et, de szinte semmi sem maradt meg belőle. Igaz, én a The Last of Us-al is így voltam: ott sem és itt sem értem a "világ legjobb játéka" jelzőket.
Az új Tomb Raiderrel sokkal jobbat szórakoztam, mint az Uncharteddel, de valószínűleg velem van a baj.
Mivel valszeg ez csak 4-re lesz így ha játszani akarsz vele vedd meg. Am meg lesz egy csomó cím még v 4-5 évig.
És kivált egy Blu-ray lejátszót is. Tudom h az XO-ban is van már nem kell beszólni.
Nekem pl UC2 mai napig kedvencem.
A PC-t meg felesleges ide keverni mert UC 4 úgy sincs rá , a játékok ugyan olcsóbbak pár E-vel csak maga a gép dupla annyi. A Denuvo miatt meg a torrentet is elfelejtheted. Mer h mondták drága de "ingyen van" rá a játék. Hát most már számolj egy 200-250 E-s gépel + 12 / játék.
Persze mindenki azon tolja amin akarja. De szerintem a PC iszonyat drága.
Sziasztok!
Koszi a valaszokat. A no mans sky ok hogy pcre is jon, de nekem nincs eros gepem. Integralt videokartya ha mond nektem valamit akkor szerintem ertitek :D
Es egy gamer gep tul draga meg allando fejlesztest igenyel. A konzol nem annyira hatekony de maradandobb. Szerintem. Hataran vagyok hogy vegyek egyet. Kene mert meg ahogy mondtatok psr evig sok jo jatek johet ra ki, ott vannak a regiek is amiket ujra kiadtak a 4re. Szoval nem unatkoznek. Csak nincs hdmi s monitorom tehat az meg egy 50k. Es az mar 170 akkor. :S nem könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!