Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mortal Kombat X Android?

Mortal Kombat X Android?

Figyelt kérdés
Mortal Kombat X Androidnál Van arra lehetőség hogy valami úton módon több pénzem legyen? Meg több lélek pénzem?? Láttam videókat hogy van rá lehetőség vagy az csak kamu??

2016. jún. 1. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

kamu persze

A szerver menti az adataidat, szóval úgy lehet több, ha játszol.

A legjobb módja a gyűjtésnek, ha megcsinálod a napi küldiket (12 db), pl reggel bejelentkezel csak, választasz egy kártyát és kilépsz, majd du, este megint belépsz, megcsinálod azt a pár küldit és viszlát.

Úgy is gyorsan meg tudod csinálni ha visszamész az első 1-2 toronyra és azokat pucolod végig, ott ugye csak 1 energia pont kell a harchoz, nem 2.

Ha van 3 bronz hősöd, fejleszd azokat, vannak challenge-k (most jason vhores pl). Az első challange toronynál mindig csak bronz hőst vihetsz. Viszonylag könnyű végigtolni és nem csak a végén kapsz nagyobb pénzösszeget, de közben is 2x.

A megszerzett pénzből érdemes a hőseid képességeit fejleszteni első körben, legalább 5-ösre a 10ből. Így nagyobbat sebeznek és könnyebben nyersz. Rengeteg olyan arany kártyás embert láttam már, hogy volt 1 szem pont a skill-en és viszont látásra, semmit nem ért.

Én elsőnek Johny Cage-t kaptam meg, mire meglett a 2. ezüst kártyám a 30 ezres dobozból már 3 karakteren első 2 skill maxos volt, le is csaptak mindent. Utána challange tornyok meg szórták a pénzt, amiből újabb hős, újabb skill húzás stb.

Most már napi küldik meg challange-k, tornyok miatt annyi lelket szedtem össze, hogy van vagy 8-9 arany kártyám, pedig 2 hónapja se játszom vele.

2016. jún. 1. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
okés köszi szépen hát mondjuk én most Jasonre hajtok akkor az gondolom nem lesz már meg :(
2016. jún. 1. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
jasonhöz alapból kell 3 silver kártya, de 4. 5. toronyhoz már 30-40 szintes arany kártyák kellenek kb.
2016. jún. 1. 17:37
 4/4 anonim válasza:

szia lehet késon irok de h érted h tob penz? hack re gondolsz?

mer van hack program ami mukodik énis használom. :D

am jason t meg lehet kapni egy pack bol kel nyitni csak kicsit ritkán jön. ha érdekel a hack irj privi és kuldom

2017. márc. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!