Mortal Kombat X Android?
kamu persze
A szerver menti az adataidat, szóval úgy lehet több, ha játszol.
A legjobb módja a gyűjtésnek, ha megcsinálod a napi küldiket (12 db), pl reggel bejelentkezel csak, választasz egy kártyát és kilépsz, majd du, este megint belépsz, megcsinálod azt a pár küldit és viszlát.
Úgy is gyorsan meg tudod csinálni ha visszamész az első 1-2 toronyra és azokat pucolod végig, ott ugye csak 1 energia pont kell a harchoz, nem 2.
Ha van 3 bronz hősöd, fejleszd azokat, vannak challenge-k (most jason vhores pl). Az első challange toronynál mindig csak bronz hőst vihetsz. Viszonylag könnyű végigtolni és nem csak a végén kapsz nagyobb pénzösszeget, de közben is 2x.
A megszerzett pénzből érdemes a hőseid képességeit fejleszteni első körben, legalább 5-ösre a 10ből. Így nagyobbat sebeznek és könnyebben nyersz. Rengeteg olyan arany kártyás embert láttam már, hogy volt 1 szem pont a skill-en és viszont látásra, semmit nem ért.
Én elsőnek Johny Cage-t kaptam meg, mire meglett a 2. ezüst kártyám a 30 ezres dobozból már 3 karakteren első 2 skill maxos volt, le is csaptak mindent. Utána challange tornyok meg szórták a pénzt, amiből újabb hős, újabb skill húzás stb.
Most már napi küldik meg challange-k, tornyok miatt annyi lelket szedtem össze, hogy van vagy 8-9 arany kártyám, pedig 2 hónapja se játszom vele.
szia lehet késon irok de h érted h tob penz? hack re gondolsz?
mer van hack program ami mukodik énis használom. :D
am jason t meg lehet kapni egy pack bol kel nyitni csak kicsit ritkán jön. ha érdekel a hack irj privi és kuldom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!