Nem tudok Luciannal S hos mesterseget szerezni, hogy?
akarmilyen jo is a statom (pl)
pl 17\2\8 vagy hasonlok. magasabb mint a tobbi allieme
a CS is.
de egyszeruen nem akarja megadni az S-t
eddig A+ volt a legjobb.
fogalmam sincs, hamarabb szereztem Tristana-val
vagy Graves-el S-t...
nekem az tűnt fel, hogy a legtöbb S rangot supportként érem el, pedig nem csinálok semmi extrát
máskor meg legkiemelkedőbb vagyok a csapatból, mondjuk Midesként és semmit nem kapok, míg egy teljesen mondhatni semmit nem csináló ember S-t kap :D
de ezt már többször is láttam
szerintem ezt a rendszert nem lehet megérteni...
Én is ugyanígy vagyok vele Tham KEnch supp nem csinálok semmit S rank...
Wukonggal vagy Zeddel sehogyse jön össze pedig mindig segítek másokon és a teamfightokban is ott vagyok...
Jaja, elég fura rendszer....
Kimásolva Leauge of Hungary facebook oldaláról:
,,Helló idézők! Aki nem tudta eddig annak most itt van. A nagy kíváncsiságom hajtott, és írtam a Riotnak, és íme hogyan kapod az osztályzatokat a különböző karakterekre.
Az osztályzatot az alapján kapod, hogy az adott hőssel hogyan teljesítettél a szerepedben, és ami a legfontosabb, hogy hol játszottál vele.
A két legfontosabb tényező az osztályozási rendszerben, a játék során irányított hős és a hős szerepe. Tehát a középső ösvényen játszó Annie más értékelés alá esik, mint a támogató Annie. A rendszer számos, a teljesítményt mérő értéket gyűjt be, majd összehasonlítja azokat a régiód többi játékosának értékeivel, akik ugyanazzal a hőssel és ugyanabban a szerepben játszanak. Az eredmény arányosított, vagyis ha magas pontszámot érsz el, az azt jelenti, hogy a legjobbak között van a teljesítményed az adott szerepben játszó hősökhöz viszonyítva. A szerzett pontok számát az osztályozás határozza meg."
pfff nekem yasuval nem 1x van S+ om.
szval dobná az ha tudnátok játszani
Lux Support
2-0-5 semmi
Varus ADC mellettem
3/3/3 és S...
nincs semmi logika ebben
Kozben rajottem a miertjere. Nagyon fontos, hogy sok last hit minionod legyen :D pl 20perc alatt legalabb 170.
30p 270 stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!