Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudok Luciannal S hos...

EVoLNT5 kérdése:

Nem tudok Luciannal S hos mesterseget szerezni, hogy?

Figyelt kérdés

akarmilyen jo is a statom (pl)

pl 17\2\8 vagy hasonlok. magasabb mint a tobbi allieme

a CS is.

de egyszeruen nem akarja megadni az S-t

eddig A+ volt a legjobb.

fogalmam sincs, hamarabb szereztem Tristana-val

vagy Graves-el S-t...

2016. máj. 31. 09:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
S-t úgy kapnál ha 0-1 alkalommal halnál meg.
2016. máj. 31. 14:08
 2/11 savanyújóska ***** válasza:
Nem, nem ezen múlik, voltam már S- 8 halállal is, noha a 3+-os KDA általában kell hozzá ((K+A)/D). Nekem az a tapasztalatom, hogy általában azt értékeli, hogy mennyire járultál hozzá magához a csapathoz, pl. Garennel nem arra jár az S, hogy keveset halsz, hanem, hogy a teamfightok nagy részénél ott vagy, illetve sok CC-t adsz. Basically, ha hasznosnak éreztem magam és 3,5+ KDA-m volt, majdnem mindig megvolt az S. Amit nálad el tudok képzelni, hogy mindenki más is nagyon jó, tehát hasonló statja van, emiatt nem vagy olyan kimagasló. Illetve nem tartom elképzelhetetlennek, hogy mmr-t és néz, és ha annyival jobb vagy az enemynél, akkor sem adja meg. (valljuk be, ha rendszeresen 10 feletti KDA-d van, akkor nem a te ligád, ahol játszol..)
2016. jún. 1. 08:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem az tűnt fel, hogy a legtöbb S rangot supportként érem el, pedig nem csinálok semmi extrát

máskor meg legkiemelkedőbb vagyok a csapatból, mondjuk Midesként és semmit nem kapok, míg egy teljesen mondhatni semmit nem csináló ember S-t kap :D

de ezt már többször is láttam

szerintem ezt a rendszert nem lehet megérteni...

2016. jún. 1. 14:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok vele Tham KEnch supp nem csinálok semmit S rank...

Wukonggal vagy Zeddel sehogyse jön össze pedig mindig segítek másokon és a teamfightokban is ott vagyok...

Jaja, elég fura rendszer....

2016. jún. 1. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Kimásolva Leauge of Hungary facebook oldaláról:

,,Helló idézők! Aki nem tudta eddig annak most itt van. A nagy kíváncsiságom hajtott, és írtam a Riotnak, és íme hogyan kapod az osztályzatokat a különböző karakterekre.

Az osztályzatot az alapján kapod, hogy az adott hőssel hogyan teljesítettél a szerepedben, és ami a legfontosabb, hogy hol játszottál vele.

A két legfontosabb tényező az osztályozási rendszerben, a játék során irányított hős és a hős szerepe. Tehát a középső ösvényen játszó Annie más értékelés alá esik, mint a támogató Annie. A rendszer számos, a teljesítményt mérő értéket gyűjt be, majd összehasonlítja azokat a régiód többi játékosának értékeivel, akik ugyanazzal a hőssel és ugyanabban a szerepben játszanak. Az eredmény arányosított, vagyis ha magas pontszámot érsz el, az azt jelenti, hogy a legjobbak között van a teljesítményed az adott szerepben játszó hősökhöz viszonyítva. A szerzett pontok számát az osztályozás határozza meg."

2016. jún. 2. 12:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez erdekes, eddig tristanara yasuora fiorara yire is kaptam S-t de pont lucira nem ×D
2016. jún. 4. 06:40
 7/11 anonim ***** válasza:

pfff nekem yasuval nem 1x van S+ om.

szval dobná az ha tudnátok játszani

2016. jún. 4. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Lux Support

2-0-5 semmi

Varus ADC mellettem

3/3/3 és S...

nincs semmi logika ebben

2016. jún. 9. 16:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Kozben rajottem a miertjere. Nagyon fontos, hogy sok last hit minionod legyen :D pl 20perc alatt legalabb 170.

30p 270 stb.

2016. aug. 13. 11:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Supportnal meg az, hog hanyszor adsz ra healt az alliera vagy eppen hanyszor asszisztalsz killnel.
2016. aug. 13. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!