Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A wow miért jobb/népszerűbb...

A wow miért jobb/népszerűbb mint pl a guild wars 2?

Figyelt kérdés
valamiért (lehet hogy a jobb grafika miatt), a guild wars-t sokkal hangulatosabbnak találom.meg már az is hogy az ingyenes, és így igazából az összes játékos "egyben" van, vagy hogy is mondjam. mert tudom hogy sokan letöltik a wow-ot, de így meg eléggé megoszlanak a játékosok. de lehet akár más mmorpg-ről is szó, de én mondjuk még a guild wars 2ről gondolom hogy az egyik legjobb.persze ez lehet hogy csak én vagyok így ezzel, csak érdekelne, hogy ti mit gondoltok.
2016. máj. 31. 01:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert egy iényesen megcsinált jol kdolgozott klasz történeteket tartalmazó játék nagy multal
2016. máj. 31. 02:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Bár hozzá kell tennem hogy a guild warst kevéssé ismerem kb 25-30as szintig jutottam nekem nem jött be annyira
2016. máj. 31. 02:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Hiába tartom a GW2 játékrendszerét ezerszer jobbnak (sosem szerettem a WoW "50 skill egyszerre"-tank/DPS/healer stb mechanikáit), a WoW-ban milliószor több tartalom van. A GW2-t pár hét alatt 100%-ra ki lehet játszani, és azután már csak a skineket és achievementeket lehet gyűjtögetni, ezek meg hidegen hagynak. A WoW-ban 1500 órányi játék után még a küldetések és insták 40%-ába bele sem néztem, mindig van egy még erősebb felszerelés, amit meg lehet szerezni, stb.
2016. máj. 31. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, a WoW-ban jobb az end game.

GW2 hangulatos, fejlődgetsz, megmented ezt azt amazt, de ennyi. Eljön a max szint, lecraftolod 1 nap alatt a cuccokat és viszlát. Marad a PvP, instákból kevés van, nem is ad olyan hűha dolgokat hogy végig kelljen verni x ezerszer stb.

Ezzel szemben a wow-ban is sok érdekes küldi van, end game-nél meg végig tolod az első 10 instát, hogy legyen cuccod a következő 5-re, amiből ha felruháztad magad akkor jöhet megint 5 újabb, stb. Jobban el van húzva mind a pvp mind a pve.

2016. máj. 31. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:

"A GW2-t pár hét alatt 100%-ra ki lehet játszani"

Ezt megnézném. Az egy dolog, hogy pár hét alatt elviszel egy karaktert a maximum szintig és igen jó felszerelést is szerzel neki (mennyivel jobb, mint évekig farmolni egy decens gear-ért, ami aztán a következő kieggel mehet a kukába), de ezzel még nem ismerted meg a játékot, még nem láttad a világot, nem ismerted meg a sztorit, a küldetéseket, eventeket.

2016. máj. 31. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Egy barátom hajdanán 86 óra alatt érte el a 100% World Completiont (akkoriban még a WvW map is beleszámított), dungeonokkal együtt. A jelenlegi rekord 19 óra a 100%-ra (dungeonok nélkül).

Bárhogy is védik a rajongói, a GW2-ben van a legkevesebb tartalom az élvonalbeli MMORPG-k közül. Az egyforma statokkal bíró ruhák gyűjtögetése számomra nem tartalom.

2016. máj. 31. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem akarok semmit védeni, hiszen - sokakkal ellentétben - tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek más az ízlése.

Azt azonban ne vegyük már mérvadónak, hogy valaki, aki jól ismeri a játékot és annak működését, előre nekiáll térképeket készíteni az ideális útvonalról, stb., mennyi idő alatt tud végigszaladni a térképen. Akinek ebből áll egy MMORPG, annak kár is elkezdenie...

Ha pedig csak a kihívás miatt teszi, akkor ne keverjük már össze a játék sokszínűségével.

2016. máj. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!