Leauge of Legendsben komolyan ekkora balfékek játszanak?
Kezdő vagyok, kicsit béna, erre a sok idióta reportolni akar, mert szerinte noob vagyok. REPORT-OLNI, MERT BÉNÁN JÁTSZOM! Gondoltam nagy az isten állatkertje, játszom tovább... de amikor az ötödik meccsen is ugyan ez van, rájöttem, hogy a lol-ban gyűlnek össze a legnagyobb gyökerek... Itt mindenki hülye! Mindenki egy idióta, debil. Az egyik barátom is nagy lol-os, kezdem megérteni, miért ilyen nagy pszichopata... Eddig azt hittem, hogy a Minecraft neveli a legrosszabb gyereket, de nem! A LOL...
Komolyan reportol azért, mert nem arra mentem, amerre ő akarta...
Teljesen érhető a csapatod reakciója, ha úgy kezdtél neki a játéknak, hogy fingod sincs az egészről, és adcvel mész jgbe, teljesen megértem.Vannak akik komolyan veszik a játékot, attól még hogy te neked ez volt az első meccsed, nem kifogás, nézz utána a játéknak, mielőtt elkezdesz játszani vele, nézz streameket, mert így tényleg csak azoknak a játékélményét rontod el, akik ezt komolyan veszik.Körülbelül olyannak foghatnak fel, aki trollkodik, vagy full buta az egészhez.Én is kezdő vagyok, még 30-as szintű sem vagyok, mégis komolyan veszem, és próbálok jobb lenni, állandóan azon vagyok hogy jobb legyek, ha meg nem tetszik a játék, nem kell vele játszani, ez egy komoly játék, persze, funolunk is, de ha csak azért játszaná mindenki, akkor mindenki noob senki maradna, senki nem lenne jobb.Vannak akik tényleg elmebetegek, és már kis dolgok miatt flamelik az egész csapatot, hogy ne ő legyen a hibás, és élhessen az álomvilágában, de ilyen a játék.
Akik siránkoznak a végtelenségig, azok ott maradnak bronzban, akik nem állandóan másokban keresik a hibát, azok jobbak lesznek.Én is low elos vagyok, béna, de amit leírtam, nem én találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!