Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Warface hack? A többi lent.

Warface hack? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok warface játékhoz keresek működő hack-et magánüzibe is jó. Aki nem tud legyen szíves nem szitkozódni stb, bárki bármit mond vannak ilyenek több tucatot láthatsz youtubon és amikor 15p alatt letolja 1 ember eart shaker insane-t és te is csapatba vagy láthatod is:D

#Aimbot #Warface #speedbot
2016. máj. 29. 16:02
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

van 4 cheatem és gyerekek aki nem tud kulturáltan beszélgetni az biztos hogy egy egész nap elött ülö ember aki ilyen troll alakban túlsúlyos szemüveges csávó aki csak trollkodik. aki cheatel annak van érthető és rendes okjai nem csak random mondja "hát most hogy a ESP megvan most fűszerezzük meg egy kis aimbot/silentaimbot-al" vannak ilyenek de ezek már azért csinálják mert a játék mondjuk meg érdemli pl: a fejlesztők bármi kérdezés vagy engedélyel loptak code okat másik játékokból vagy nem lopnak de bele raknak egy kém programot. szerintem minden hacker-nek és cheater-nek megvan az oka rá.

ja és szerintem akik mondjuk 20 ezreket vagy 100 ezreket költenek in-game hülyeségekre mondjuk dollár kredit vagy ilyen female nanosuit na az már mondjuk a legális cheat határán van.

másrészt olvaskadtam és gyerekek és trollok ne hülyéskedjetek hogy instant ban létezik vagy kick report nem ha a csaló nem repül el a pálya másik végére vagy ha nem gyanusan használja a cheateket akkor reportot sose kaphat ban csak amatőr tud nagy aki csak be írja cheat engine be hogy 15671 dollárom van és azonnal át állítja a 100 találatnak a számát 20 kilencesre van cheatem cheater vagyok de én nem az volt hogy játékosookat ölljek csak ha egy játék meg érdemli érdemelje ja kezdő cheatereknek nem a youtube ot ajánlom mert ott csak letöltik mástól és újra feltöltik nagyon sok reklámmal és meg modósítot fájl adnak ami vírus is lehet szeretettel ajánlom a UC oldalt ezekre.

ja kifelejtetem valamit vannak kedves cheaterek és hackerek akik elmondják a fejlesztőknek hogy hogyan módosítoták fel a fájlokat vagy hogyan lötték be a program és elmondják hogy hol van a gyenge pont.

aki elkezd aktívan csalni az egy pisis lehet okoknélkül, aki csal/hackel de okosan az egyenlő aki megvásárol 20k ft-ért egy bodyskint és minden rozsaszin bélsáros skin-t,de van aki cheatel/hackel és discord cheater csoportokba belép és azonnal moondja a fejlesztőknek hogy gond van, aki még most se érti és csak bélsár tud folyni a szájábol szerintem igyon domestost

2020. máj. 4. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!