Fallout 4 leárazás? Menyi esély van arra hogy nyári vásáron le lesz árazva a fallout 4 50%ra?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 02:11
1/4 anonim válasza:
50% az esély: vagy igen, vagy nem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Esetleg 10-30% leárazásra lehet számítani. A többi korabeli játéknak már vagy lemet az alapára 50-60€-ról 30-40€-ra, vagy már most is dobálnak rá 50%-os leárazásokat (Phantom Pain, AC: Syndicate, Witcher 3, Arkham Knight).
3/4 anonim válasza:
Szerintem 40-50% esélyes, de az is meglehet, hogy csak hagyják 33%on mint most és ennél kevesebb nem lesz. Gyakran az elején 10%os aztán a summer sale utolsó napjaiban meg felteszik magasabbra. Szóval megéri várni az utosó napokig, mert az még mindig változhat.
4/4 anonim válasza:
Ha megnézed, a Witcher 3 csak most, 1 hete lett leárazva 50%-kal, mikor már van hozzá 1 DLC, meg jön a másik is, pedig nem most jelent meg.
Pont ezért eléggé kicsi az esélye neki, én inkább egy 33%-osat mondanék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!