Miért tölt minden elindításnál a GTA 5?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete, lassan két hete lesz hogy felraktam a GTA 5-öt és mindig amikor elindítom tölt, mintha frissítene. Több haverom is mondta hogy neki nem csinálta.
Ez a CD-s változata, azaz Social Club-os !!!
Valaki segítene miért csinálja ezt? Valamikor ez a "frissítés" akár 10 perecig is eltart mert mindig össze-vissza ugrál a sebessége, pedig nekem viszonylag jobb a netem, mint ahogy tölti le.
2016. máj. 27. 11:16
1/7 A kérdező kommentje:
És itt egy kép a frissítéséről, olyan mint amikor legelőször amikor felraktam és letöltötte a legújabb frissítéseket: [link]
2016. máj. 27. 11:18
2/7 anonim válasza:
Ezért nem veszek soha CD-s változatot csak Steam-eset. Nem elég hogy lassú a telepítés mint a dög, és cserélgetned kell a lemezeket mint a bohóc, de ha feltelepült még húsz giga frissítést rápakol alkalmanként így 3 órát is telepíthet az ember. Ha viszont digitális formában van meg, akkor csak egy gombnyomás az egész, persze ki kell várni a letöltést de a mai netsebességeknél nem nagy dolog.
3/7 anonim válasza:
...és azért előnyös a digitális forma, mert ha elcseszed modokkal és esetleg nem indul akkor nem kell elölről kezdeni a szeánszot, csak letöltöd megint és már indul is. 40+ gigás játékokból még viccől se veszek lemezes változatot.
4/7 anonim válasza:
Nem mindenkinek van olyan gyors internete hogy kapásból leszed kb. 65GB-ot. Lemezről telepítés nálam kb. 70 perc + 1-1.5 óra a pathcelés, míg letöltve (20MBit-es net mellett) kb. 8.5 óra.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyszer majd gondolom csak befejezi és nem fog frissítgetni...
2016. máj. 28. 06:55
6/7 anonim válasza:
Nekem nem fríssítget. Egyszer lefrissített első indításnál és többet nekem nem.
7/7 A kérdező kommentje:
Ja mindta több haverom is, hogy evyszerfrissített és kész...
2016. máj. 29. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!