Tudtok rusthoz, the foresthez hasónló játékokat? Ne horrort! A legeslegjobb az lenne ha linkelnétek egy olyan vidit ahol megmutatja hogy lehet rustban (megvettem) singleplayerezni.
Az lenne a lényeg hogy:
1 játékos
sok dolgot lehessen épiteni
nagy bejárható terület
Legyenek ellenségek (ha lehet ne ilyen nagyon parák de azért nem kell 2 éveseknek való sem)
Lehessen benne szépen lootolni mindenfelé
7 days to die
unturned
sir you are being haunted
ark survival evolved
Reign of the Kings - középkor, rengeteg kraftolási lehetőség, elsősorban multiplayer, de vannak nyugodtabb szerverek (pl. a Zsozé szervere ilyen -sőt mostanság elég kihalt, de legalább ideális a gyakorlásra), ahol nem cél, hogy az első pillanatban lemészárolják a kezdőket. Az erdőben a vadállatok vadászhatóak (nyulak, szarvasok,farkasok, medvék, vérfarkas - ez utóbbi három parás...), a terület(ek) hatalmas és változatos. Vadászat, gyűjtögetés és kitermelés (favágás, kőfejtés).
Háború ritkán van (legutóbb az oroszokkal , ami jó buli volt - kár, hogy elmentek), a szerver "rpg" jellegű, tehát elsősorban nem az egymás elleni harcom, hanem a valós élet szimulációján van a hangsúly.
Space Engineers - A játék eredetileg egy aszteroidamezőben ragadt magányos űrhajósról szólt, ezt a későbbi fejlesztésekkel kiterjesztették a bolygók felszínén való kalandozással.
Itt elsősorban a bányászati tevékenységgel kigyűjtött nyersanyagok feldolgozása, majd azokból mindenféle alkatrész előállítása, végül ezekből építmények, űrhajók, repülők készítése a cél.
Az ellenfelek eleinte kimerültek az elemekkel való küzdelemben (oxigénhiány, becsapódó meteorok), későbbre ígértek kalózokat, ebből nem tudom lett-e valami, mert régóta nem játszottam, viszont egy gameplay videóban láttam, hogy a bolygófelszínen vadállatok keserítik meg a dolgunkat. Nehéz a bányász élete - ahogy mifelénk mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!