Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok rusthoz, the foresthez...

Tudtok rusthoz, the foresthez hasónló játékokat? Ne horrort! A legeslegjobb az lenne ha linkelnétek egy olyan vidit ahol megmutatja hogy lehet rustban (megvettem) singleplayerezni.

Figyelt kérdés

Az lenne a lényeg hogy:

1 játékos

sok dolgot lehessen épiteni

nagy bejárható terület

Legyenek ellenségek (ha lehet ne ilyen nagyon parák de azért nem kell 2 éveseknek való sem)

Lehessen benne szépen lootolni mindenfelé

2016. máj. 26. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem neked az Ark való. Igaz a loot nem olyan domináns mint a Rustban, de azért akad.
2016. máj. 26. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:

7 days to die

unturned

sir you are being haunted

ark survival evolved

2016. máj. 27. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Reign of the Kings - középkor, rengeteg kraftolási lehetőség, elsősorban multiplayer, de vannak nyugodtabb szerverek (pl. a Zsozé szervere ilyen -sőt mostanság elég kihalt, de legalább ideális a gyakorlásra), ahol nem cél, hogy az első pillanatban lemészárolják a kezdőket. Az erdőben a vadállatok vadászhatóak (nyulak, szarvasok,farkasok, medvék, vérfarkas - ez utóbbi három parás...), a terület(ek) hatalmas és változatos. Vadászat, gyűjtögetés és kitermelés (favágás, kőfejtés).

Háború ritkán van (legutóbb az oroszokkal , ami jó buli volt - kár, hogy elmentek), a szerver "rpg" jellegű, tehát elsősorban nem az egymás elleni harcom, hanem a valós élet szimulációján van a hangsúly.

2016. máj. 27. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Space Engineers - A játék eredetileg egy aszteroidamezőben ragadt magányos űrhajósról szólt, ezt a későbbi fejlesztésekkel kiterjesztették a bolygók felszínén való kalandozással.

Itt elsősorban a bányászati tevékenységgel kigyűjtött nyersanyagok feldolgozása, majd azokból mindenféle alkatrész előállítása, végül ezekből építmények, űrhajók, repülők készítése a cél.

Az ellenfelek eleinte kimerültek az elemekkel való küzdelemben (oxigénhiány, becsapódó meteorok), későbbre ígértek kalózokat, ebből nem tudom lett-e valami, mert régóta nem játszottam, viszont egy gameplay videóban láttam, hogy a bolygófelszínen vadállatok keserítik meg a dolgunkat. Nehéz a bányász élete - ahogy mifelénk mondják.

2016. máj. 27. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
2016. máj. 27. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
life is feudal - on your own
2016. máj. 27. 15:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Huh lesz mi kipróbálni köszi ^^
2016. máj. 27. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!