Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha g2a-n veszek egy orosz...

Ha g2a-n veszek egy orosz nyelvű játékot azt tudom magyarositani?

Figyelt kérdés

2016. máj. 26. 12:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg angol nyelvet belerakni?
2016. máj. 26. 12:12
 2/4 anonim válasza:
Ha régiózáras akkor csak oroszul megy, EUs kulcsot vegyél mert azt tuti hogy tudod aktiválni és magyar is lesz, ha támogatja azt a játék
2016. máj. 26. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nemhogy csak oroszul megy, de a régiózáras orosz játékot Oroszországon kívül nem is fogod tudni játszani, ergo neked pénzkidobás. Elmúltak már azok az idők, hogy megvetted az egyébként 10 ezres játékot 2000-ért az oroszoktól, és játszhattad.

A G2A-n is találsz Global kódokat, olyat vegyél, azt elvileg bárhol aktiválhatod.

Tudom javasolni a DLCompaire.com és az IsThereAnyDeal.com oldalakat. Utóbbi 100% megbízható oldalakat sorol fel, ahonnan vehetsz globális kulcsokat. Én az Instant-Gaming.com-ról szerzek még be sok kulcsot.

Ha meg nem annyira új játék, akár érdemes a jövő hónap végén induló Steam nyári vásárt is megvárni, mert valószínűleg nagyobb akcióban megtalálod, mint bárhol.

2016. máj. 26. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Megnézem a 3 oldalt amit mondtál Köszi szépen :)
2016. máj. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!