Milyen karakter illene hozzám? (WOW)
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el játszani. Félévet letekertem egy kezdő realmon, mágussal (draenei). Sokra vitten vele, de meguntam hogy sohasem tudok pontos dpst mondani, ég és föld hogy mikor mit produkál. Eddig mindig csak castolos, egyhelyben állos karikkal játszottam, mert néha a mount irányitása is nehezemre esett >< Most kezdtem egy belfet, aki rugo. A mágushoz képest ő csak kaszabolni fog, vagy neki is lesznek látványos támadásai? Dps- ben mekkora a változás? És szerintetek érdemes elkezdenem, vagy más illik a játékstilusomhoz?2016. máj. 24. 22:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!