Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi kell hozzá hogy eltudjam...

Mi kell hozzá hogy eltudjam inditani a SIMS 2-t?

Figyelt kérdés
Újra lett telepítve a gépem windows 8.1 re és eltűntek róla programok és hiába töltöm le a Sims 2-t nem inditja el. Daemon tools vagy PowerIso kellene hozzá azt mondták de azokat hol tudom letölteni ingyenesen? És utána mit kell csinálni hogy elinduljon a játék?
2016. máj. 24. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:

itt a démontyúk (daemon tools)

[link]

letöltöd, feltelepíted, elindítod.

ha tört a játék tehát letöltötted valahonnan akkor a démontyúkban keresd meg azt a mappát ahol a sims 2 telepítője van, ott lesz az ISO fájl amit "beraksz" a démontyúkba. ha megvan akkor elindul a telepítő, ha nem akkor bemész a sajátgépbe (számítógép) és ott lesz mintha beraktál volna egy dvd-t. belemész és elindítod a telepítőt. gondolom innen sima ügy. ezután ha megvan a telepítés, valahol a "dvd-n" kell lennie egy cracknek, azt pedig be kell másolni a játék mappájába és felülírni az exe-t (amivel indítanád a játékot, ne az asztalon lévőt akard felülírni).

ennél jobban nem tudom elmagyarázni. ha vannak kiegészítők pl pets/kisállatok akkor úgy csináld hogy felrakod az alap játékot aztán a kiegészítőket (ezeket asszem mindegy milyen sorrendben rakod) DE semmit ne crackelj csak a legvégén azt a kiegészítőt ami idősorrendben legutoljára jelent meg.

HA eredetiben van meg a játék akkor két opció van. ha lemezes akkor értelemszerűen berakod a megfelelő lemezt és telepíted. ha origin-es akkor felrakod az origint, bejelentkezel és elindítod a telepítést. ennyi.

ennyit tudtam segíteni, privátot nem szeretnék kapni (nem válaszolok rá), ha így sem boldogulsz akkor hanyagold a gamerkedést :D vagy vedd meg a játékot (mert szerintem neked nem eredeti :P)

2016. máj. 25. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!