V.melinda110 kérdése:
Nem sikerül nekem sehogy a Life is Strange játék magyarítása. Rengeteg mindent néztem hogy hogyan kellene megcsinálni, de nem azt tölti le nekem. Tudnátok adni egy linket, hogy honnan tölthetném le a magyarítást?
Figyelt kérdés
Mert amiket néztem, ott .rar fájlban kellett volna adnia és a játék főkönyvtárában kicsomagolni. De nekem egy telepítőt (vagy mit) ad. Amúgy a GameStar oldalról töltöttem le.2016. máj. 23. 17:06
1/2 Csori96 válasza:
Futtasd a telepítőt, majd válaszd ki a játék főkönyvtárát, és indítsd el a telepítést. Nem értem, miért probléma, hogy van hozzá telepítő.
2/2 anonim válasza:
Vagy pedig tanulj meg angolul:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!