Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok segíteni, hogy...

Tudnátok segíteni, hogy milyen Ps4-et vegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a konzolok világában, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Mindenképp 1TB-osat szeretnék, valamilyen bundle- ben, mondjuk GTA V. Viszont hallottam, hogy vannak az újabb típusok, mondjuk ez a Ultimate Player Edition, stb... Melyiket lenne érdemes megvenni?Az ár nem számít.

2016. máj. 23. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szeptemberben jön a PS4.5
2016. máj. 23. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég régóta pletykálnak egy új, erősebb PS4 kiadásáról ( annyi helyről jött már infó, hogy szinte biztos ), amit a Sony még nem erősített meg, de feltehetően az E3 expón vagy utána meg fogja ezt tenni és évvégén vagy jövő év elején kiadja majd az új konzolját a PS4k/PS4.5/PSNeo-t ( pontos nevet nem tudni ez a 3 volt eddig említve ). Tehát várnék a helyedben és inkább azt venném meg.
2016. máj. 23. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szintén most veszek ps-t majd, én nem várok a ps4 neo-ig ami nem egy új konzol hanem erősebb változat lesz csak, ami azt eredményezi, h nagyobb felbontással és jobb grafikai beállításokkal fog menni, viszont a fejlesztőknek megtíltota a Sony, h csak arra adjanak ki külön játékot (szóval nem lesz olyan játék ami a simma ps4-en ne futna) illetve a fps is ugyan annyi lesz mint volt tudomásom szerint. Ha nem számolgatod a pixeleket illetve egy annyira nem érdekel mennyi növény szemét a van a földön akkor szerintem tök mind1. Vr headsettel se fogják azt megcsinálni h csak ps4 neora jön ki. Szóval én egyenlőre simma ps4-et fogok venni.
2016. jún. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!