Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játék ajánló MMORPG keretein...

Játék ajánló MMORPG keretein belül?

Figyelt kérdés

Na, szerintem beszédes a kérdés. :D

Elöljáróban annyit fűznék, hozzá, hogy jelenleg Blade&Soul-ozok hébe-hóba (eluntam kicsit az endgamet, guildben is pangás van).

Aztán gondolkodok Aion Amerikai szerverében. .-.

Amúgy Terával már játszottam 2x is de egyszer se fogott meg nagyon. Aionnal is, de ott Eu-s szerveren (ami meg tényleg egy rakat szar).

Viszont szívesen megnézek más játékokat is. ^^

2016. máj. 20. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:

-Eloa: nekem az egyik kedvencem a műfajban, nagyon izgalmas tud lenni, főleg, ha egyedül viszed ki a runokat és az egyéb bossokat szólóban ölöd. Én nekem az egyik kedvenc pillanatom az volt, mikor egyedül leöltem egy "party bosst." :D

Amúgy a játék nem annyira könnyű, főleg a szintlépés. De nagyon élvezetes és viszonylag szép. Változatos.

- Guild Wars 2: Erre csak annyit tudok mondani, hogy hűha. A látványvilága gyönyörű és minden más is benne. Oké, nekem low grafikán futott csak, de úgyis volt egy látványvilága.

- Aura Kingdom: Ha anime fan vagy, akkor ajánlom csak. Amúgy sem annyira rossz játék, de kétlem, hogy mind e nélkül szeretnéd. :D

- Drakensang: Nekem csak a világa tetszett, de amúgy meg nem annyira nagy szám a játék. Unaloműző, de jó skillek vannak benne és érdekes mobok.

Ennyi jutott eszembe. Úgy nem nagyon akarok ajánlani, amivel nem játszottam. :D

2016. máj. 20. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Dragon's prophet. Szerintem nagyon szórakoztató játék, teljesen ingyenes és lehet élvezni anélkül is hogy a játékban fizetnél dolgokért. Izgalmas küldetések, nem mind ugyanolyan, rengeteg befogható sárkány, óriási világ. Nekem nagyon tetszik:)
2016. máj. 20. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Guild Wars 2

Neverwinter

RIFT

Star Wars The Old Republic

Skyforge

Wildstar

2016. máj. 20. 21:57
 4/5 anonim válasza:
Defiance
2016. máj. 24. 06:24
 5/5 anonim válasza:

Bátran ajánlanám a C9 (Continent of The Ninth) nevű MMORPG játékot.

Rengeteg magyar van benne az EU szerveren, nem hátrány ha nem annyira megy az angol nyelv.

Elképesztő harcrendszere van. Sorra próbálom ki a legújabban megjelenő játékokat, de valahogy nem nyújtanak annyi élményt mint a Continent of The Ninth és azon kapom magam, hogy ismét azzal játszom.

PVP: https://www.youtube.com/watch?v=35apYtmLo-U&t=

PVE: https://www.youtube.com/watch?v=he9cawe_uUo&t=

Ki merem jelenteni, hogy talán ennek van a legjobb fizikája.

A C9 nem csak addig izgalmas/érdekes míg el nem éred a maximális szintet, igazából csak utána kezdődik. (Nem kell félni emiatt, ez nem azt jelenti, hogy túl egyszerű lenne elérni a maximális szintet :P)

Valamint még egyik játékban sem láttam ennyi féle kasztot. 5 alkaszt van amit 20-as szinten tovább specializálhatsz egy neked tetsző irányba, amik gyökeresen különböznek egymástól.

Fighter: Blademaster, Warrior, Guardian, Berserker, Viking

Hunter: Scout, Assassin, Ranger, Shadow, Gunslinger

Shaman: Elementalist, Taoist, Illusionist, Reaperess, Demonisher

Witchblade: Slayer, Warden, Bladedancer, Nightstalker

Mystic: Battlemaiden, Erta, Valkyrie

(És elvileg még jön 1 Witchblde és 2 Mystic class, szóval aggodalomra semmi ok :P)

A jelenleg meglévő 6 kontinenshez, pedig még jön 3 és a maximálisan elérhető 80-as szint is növekszik. Valamint afejlesztők elég nyitottak a játékosok véleményére és lehet, hogy még ennél is több lessz.

A játék itt tölthető le: [link]

2019. márc. 31. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!