Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA San Andress miben...

A GTA San Andress miben különbözik a GTA 5 től? És szerintetek menne egy Huawei Mediapad T1 tableten?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert fizetős alkalmazás,és nem akarom feleslegesen letölteni.
2016. máj. 20. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Például régebbi. Meg más a sztori.
2016. máj. 20. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
12%

Egy teljesen más játék kb. 8 év kiadási különbséggel.

GTA 5 biztos, hogy nincs telefonra/tabletre (max ha valamilyen csúcskategóriás eszköz aminek specifikációja egyenlő egy mai erős PC-vel).

Ne félj használni a Google-t, és esetleg megnézni melyik hogy néz ki és mik a tulajdonságai.

2016. máj. 20. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Mondjátok hogy ez csak egy troll kérdés...
2016. máj. 20. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Hopsz, félre értettem a kérdést ahogy a második is. Abban hogy egy jó pár év és megvalósítási technikai szakadék van köztük. Anno 2008-ban a GTA San Andreas egy hihetetlenül jó játék volt (most is az) De egy GTA V-höz nem lehet hasonlítani.
2016. máj. 20. 14:29
 5/9 A kérdező kommentje:
De van androidra is. A gépigényét nem írták. Légyszi tudtok írni tapasztalatok alapján,hogy megy-e?
2016. máj. 20. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Én nem tölteném le, nem hangzik hihetőnek. Pont akkor lehet a legtöbb vírusos szart összeszedni, amikor még nem jelenik meg valami egy platformra de már sokan várnak rá. Az első verziók mind átverések, főleg ha nincs hivatalos kiadás. Ha rákeresel akkor millió kamu oldal jön ki csak találatként.
2016. máj. 20. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:

GTA 5 nincsen Android-ra. Ha lenne, itt lenne:

[link]

2016. máj. 20. 15:03
 8/9 A kérdező kommentje:
A gta San Andreas ra gondoltam,és nem az V re.Az konkrétan mnne azen a tableten?Kaphatnék végre erre választ?Amúgy a sok vírust a San Andreasra vagy az V re értettétek?Mert ez a válaszokból nem derül ki.V nincs is androidra,csak az útmutatója.Remélm értettetk
2016. máj. 22. 10:03
 9/9 anonim válasza:

Huawei p8 lite-on a san andreas elfut.

A paraméterei hasonlók mint a táblagépedé.

A processzor megegyezik, viszont míg a telefon 2Gb rammal rendelkezik, a tablet csak 1Gb-tal. Nem vagyok biztos abban, hogy menne, de ha figyelembe vesszük, hogy a pc változat is csak 256Mb ramot igényel, akkor elég valószínű, míg a processzor bőven túlteljesít. A játék egyébként pedig tök jó. Megéri.

2016. dec. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!