3/12 anonim válasza:
A syndrával való játék titka: fejeld le a billentyűzeted, és van kb 99,99% arra, hogy lepentázz...
4/12 anonim válasza:
erős meg minden de nem egy meta karakter...nincs escape spellje tehát ha ganket kapsz akkor nem tudsz elmenekülni...a manát is nagyon eszi ezért ovatosan kell spellezni mert sorozod az enemyt a 2 sec es Q val es azt veszed észre hogy nincs manád...nem is egy teamfightos karakter...nem ajanlom..
5/12 anonim válasza:
3 golyót kiraksz, ellököd ott a team stun :D
6/12 anonim válasza:
3 golyót kiraksz, és elfogy a manád
7/12 A kérdező kommentje:
hát a mana probléma szerintem minden 2. hősnél fennáll, de sztem ha 1. itemnek olyat veszel, ami sok manát ad, azért nem lesz nagy problémád.
2016. máj. 20. 10:12
8/12 anonim válasza:
Először is, az, hogy nem Meta kb semmit nem jelent diamond alatt, mivel itt a helyes döntések, játék ismeret és skill sokkal többet számít. Ha tetszik, nyugodtan vedd meg.
Szóval Syndra egy nehezebb karakter. Mana szempontból szerintem átlagos, egy morello elég neki ha nem spamelsz ész nélkül. Elég erős az early-game je, de csak ha betalálsz a spelljeivel ami igényel némi gyakorlást. Lvl 6 után elég erős Kill preasure-je van, főleg ha ignite-od is fenn van. Late game-be viszont nehezebb dolga van, nem mondanám, hogy gyenge, csak teamfightokba nehezebb dolga van, a jó pozicionálás nagyon fontos vele. Röviden egy early-game orientált skillshot alapú mage egy egyedi mechanikával amit kicsit szokni kell.
9/12 anonim válasza:
Üzenem a hármasnak h Syndra mióta billentyűzetlefejelős karakter?
10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként Syndrát én urf-ben imádom :D
2016. máj. 22. 13:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!