Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory magyarítás hiba! (így néz ki egy kérdőjel =? )
Nem tudom feltelepíteni a magyarítást, mert a felénél hibaüzenetet dob ki: "Exception ElnOutError in module beszur.exe at 00008BE5 Invalid filename"
Valaki találkozott hasonló problémával?
Közben megoldottam. Akinek hasonló problémája akadna:
- A szöveg bezárása után megnyíló programban tedd a következőket:
* UT2MOD File: add meg a dynamic-pc.umd fájl helyét. Az objektumtípust, állítsd All files-re, ekkor lesz látható az umd fájl!(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\System\dynamic-pc.umd)
* Destination Directory: add meg a Splinter Cell: Káoszelmélet főkönyvtárát!
(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\)
* Kattints az Extract Checked files gombra!
* Destination Directory: add meg a Splinter Cell: Káoszelmélet főkönyvtárában a TEMP könyvtárat!
(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\TEMP)
* Csinálj másolatot a TEMP könyvtárból, majd ezt a másolatot rakd bele a "TEMP" mappába!
* Lépj ki a programból!
- Ezután lefut a módosító program! Ha kész, a játék szövegei magyarul jelennek meg!
Ennyi. :D
Ha erről a linkről szeded le a magyarítást akkor kapsz hozzá egy olvass el fájl-t. de egyébként a Temp mappába semmit sem kell berakni.
Magyarítás telepítése
- Olvasd el a leírást!!!
- A szöveg bezárása után megnyíló programban tedd a következőket:
* UT2MOD File: add meg a dynamic-pc.umd fájl helyét. Az okjektumtípust, állítsd All files-re, ekkor lesz látható az umd fájl!(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\System\dynamic-pc.umd)
* Destination Directory: add meg a Splinter Cell: Káoszelmélet főkönyvtárát, \ jellel a végén.
(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\)
* Kattints az Extract Checked files gombra!
* FIGYELEM: Ehhez a művelethez további 600 Mb-ra van szükség!
* Ha befejezte lépj ki a programból!
- Ezután lefut egy módosító program! Ennek lefutási ideje, géptől függően, kb. fél perc és 2 perc között van.
- Kész, innentől kezdve a játék szövegei magyarul jelennek meg!
Ha mégsem lenne magyar, küldj egy mailt az ordel17@freemail.hu -ra!
Külön köszönet:
Tusynak: A módosító programért!
Nikitának: A kitömörítő programért!
Husimotonak és feleségének: Az Amon Tobin életrajzért!
Üdv: ordel
És a TEMP mappát a magyarítás hozza létre.
Tudom hogy régi, de azért ne keveredjen bele senki. Remélem nem vetted bántásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!