Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tom Clancy's Splinter Cell:...

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory magyarítás hiba! (így néz ki egy kérdőjel =? )

Figyelt kérdés

Nem tudom feltelepíteni a magyarítást, mert a felénél hibaüzenetet dob ki: "Exception ElnOutError in module beszur.exe at 00008BE5 Invalid filename"

Valaki találkozott hasonló problémával?

#magyarosítás #magyarítás #Splinter Cell #Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory #Splinter Cell: Chaos Theory
2016. máj. 19. 15:56
 1/4 A kérdező kommentje:

Közben megoldottam. Akinek hasonló problémája akadna:

- A szöveg bezárása után megnyíló programban tedd a következőket:

* UT2MOD File: add meg a dynamic-pc.umd fájl helyét. Az objektumtípust, állítsd All files-re, ekkor lesz látható az umd fájl!(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\System\dynamic-pc.umd)

* Destination Directory: add meg a Splinter Cell: Káoszelmélet főkönyvtárát!

(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\)

* Kattints az Extract Checked files gombra!

* Destination Directory: add meg a Splinter Cell: Káoszelmélet főkönyvtárában a TEMP könyvtárat!

(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\TEMP)

* Csinálj másolatot a TEMP könyvtárból, majd ezt a másolatot rakd bele a "TEMP" mappába!

* Lépj ki a programból!

- Ezután lefut a módosító program! Ha kész, a játék szövegei magyarul jelennek meg!

Ennyi. :D

2016. máj. 20. 14:14
 2/4 JonaX válasza:
Nincs is olyan a könyvtárban hogy "TEMP"
2018. márc. 14. 18:31
 3/4 anonim válasza:

[link]

Ha erről a linkről szeded le a magyarítást akkor kapsz hozzá egy olvass el fájl-t. de egyébként a Temp mappába semmit sem kell berakni.

Magyarítás telepítése

- Olvasd el a leírást!!!

- A szöveg bezárása után megnyíló programban tedd a következőket:

* UT2MOD File: add meg a dynamic-pc.umd fájl helyét. Az okjektumtípust, állítsd All files-re, ekkor lesz látható az umd fájl!(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\System\dynamic-pc.umd)

* Destination Directory: add meg a Splinter Cell: Káoszelmélet főkönyvtárát, \ jellel a végén.

(Alapértelmezett: C:\Program Files\Splinter Cell Chaos Theory\)

* Kattints az Extract Checked files gombra!

* FIGYELEM: Ehhez a művelethez további 600 Mb-ra van szükség!

* Ha befejezte lépj ki a programból!

- Ezután lefut egy módosító program! Ennek lefutási ideje, géptől függően, kb. fél perc és 2 perc között van.

- Kész, innentől kezdve a játék szövegei magyarul jelennek meg!

Ha mégsem lenne magyar, küldj egy mailt az ordel17@freemail.hu -ra!

Külön köszönet:

Tusynak: A módosító programért!

Nikitának: A kitömörítő programért!

Husimotonak és feleségének: Az Amon Tobin életrajzért!

Üdv: ordel

2018. márc. 17. 00:56
 4/4 anonim válasza:

És a TEMP mappát a magyarítás hozza létre.

Tudom hogy régi, de azért ne keveredjen bele senki. Remélem nem vetted bántásnak.

2018. márc. 17. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!