Mi a sorrendje a jungle-ezésnek? (LoL)
Figyelt kérdés
Vagy, rendszere? Hogyan érdemes haladni, kivel kell kezdeni, stb.
Valamint, kezdőknek kiket ajánlotok jungle-re?
2016. máj. 18. 16:09
1/5 Peterhenk válasza:
Hali! Én soha az életben nem jungeleztem ,de aggyik barátomnak adtam tanácsot és lassan ő 2 éve hogy a legjobb jungeles akit ismerek . Elsőnek naki Warwikot ajánlottam akkor az lett neki a mainje ,de olyan hőst válasz akivel gyorsan tudod takaritani a jg-t és van HPelnyekése.Attólfügg hogy holgezdesz ha mannás a champed akkor a Béka->KéK->farkasok->sutyi ez után menny haza és menny a pioshoz->kő golem-> majd a pengecsőrök utána ganket a népnek és ha meg volt a gank akkor mindent elöröl béka->kék .... , Ha olyannal mész aki nem mannás pl Rengo akkor Piros->madarak->sutyi és így ovább , de mindenkinek más taktikái vannak van aki kezdés kor az enemi jg-be megy és megvarja hogy az enemi jg-ös levigyen egy szörnyet és rátamad ,vagy van aki szeret szépen de biztosan haladni,De ha kezdő vagy akkor bot gamekben próbálkozz elsönek , majd PvP-ben ha nem te mész JG-be akkor figyelgesd a jg-lösöteket , nézz videókat és buildeket , de ha kell segitség akkor írj és segítek :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :D Valszeg később is felmerülnek majd bennem kérdések ezzel kapcsolatban, tehát lehet, párszor rádírok :D
2016. máj. 18. 16:21
3/5 anonim válasza:
EUNE Plat V Jungle Main
Igazából attól függ a sorrend, hogy melyik karakterrel vagy. Valemelyik karakterrel a red side a jobb, valamelyikkel a blue side. Béka vagy gólemek először, de ha pl. enemy blue-t invadelsz, akkor a red a legjobb egyből. Ha érdekel pár közös játékkal megmutathatom.
4/5 anonim válasza:
még előző:
Hazamenni csak akkor kell, ha nagyon kevés a healthed, vagy a manád és nem tudsz úgy leashelni már, hogy egy campből nyerj. Általában én olyan 6-7. percig haza sem megyek, ekkor érnek a legtöbbek a jól időzített gankek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. máj. 18. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!