Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Dead...

Mi a véleményetek a Dead Island Definitive Edition-ról?

Figyelt kérdés
Szóval Május 31-én jelenik meg, elősször úgy gondoltam, hogy talán csak a nyári nagy kiárusítás alatt fogom megvenni, mert hónapokkal ezelőtt azt mondták, hogy 30 euró körül lesz az ára. Most ugyebár akinek megvan az eredeti Dead Island az megkapja az egész remastered játékot az összes DLCvel 3 euróért. Én ezt egy remek ajánlatnak tartom, mert 85%ot levettek az árából, pedig megtehették volna, hogy teljes áron adják, vagy kapsz mondjuk egy -50%ot rá. De -85% az majdnemhogy ingyen van. Azonban amint látom, mindenki azért háborog, mert nem ingyen kapják meg a játékot azok, akiknek megvan az eredeti. Milyen jogon adnának ingyen játékot? Ők ingyen dolgoznak, vagy mi? Teljesen új enginere lett áttéve, szóval ez nem csak egy kis árnyék ide, kis megvilágítás oda. Csak én gondolom úgy, hogy bőven megéri azt a 3 eurót? Vagy szerintetek is ez egy rossz húzás volt tőlük és ingyenesnek kellene lennie?

2016. máj. 17. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése. Ha minden full ugyanaz, csak máshogy néz ki, ahhoz képest 3-3 eurót elkérni megkérdőjelezhető. Hiszen nincs új sztori, új feladat, új lehetőség, csak a grafika kapott egy frissítést és te már egyszer megvetted azt a játékot. Most azt nézheted hogy másak a fények és az árnyékok.

Ha viszont úgy nézed, hogy 20 euró helyett csak 3, az kimondottan egy erős leárazás egy új játéknál.

Én biztos megveszem, de még vannak kérdőjelek bennem, főleg azzal hogy mit lehet majd kezdeni a mentésekkel és achievementekkel.

2016. máj. 17. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy veszem, hogy ha ez egy HD texture pack DLC lenne, akkor ingyenesnek kellene lennie. De ez egy teljesen új játék, mivel a könyvártban külön játékként jelenik, meg és nem írja felül az egyik a másikat. Aki szerette az eredetit, annak nem sok az a 3 euro, aki meg nem szerette, annak meg nem olyan mindegy?
2016. máj. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!