Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a Dark Souls 3 története?

Mi a Dark Souls 3 története?

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
27%
Nos szerintem a történet itt nem annyira konkrét, inkább rád van bízva hogy értelmezed. Nagyjából annyi hogy vagy te aki egy halottaibol feltámadt valaki vagy, mondhatni nem teljesen elő ember akinek feladata hogy megakadályozza a sötét kor eljövetelét a lord of cinderek megölése által.
2016. máj. 19. 00:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2016. máj. 19. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző válasz egy kicsit kiegészítendőnek tűnik nekem, én meg unatkozom, úgy hogy habár kaptál már választ, kapsz tőlem is egyet.

A játék alapfelállása az, hogy a tűz kezd kialudni, így újra szükség van a Lord of Cinderekre, hogy összekössék azt. (linking the fire) Azonban a Lord of Cinderek nem tértek vissza a trónjaikhoz, ahol ezt meg kellett volna tenniük (egyet kivéve az ötből), ezzel úgymond "elárulva a tüzet". Ekkor van szükség ránk, a sírunkból feltámadt, "Unkindled One"-ra, hogy legyőzzük őket, és visszahelyezzük a fejüket a trónjaikra. Ott elismernek minket méltó örökösként, és nekünk kell majd összekötni a tüzet, hogy ne boruljon ismét sötétségbe a világ.

A többit pedig már tényleg magadnak kell kitalálnod, mivel a játék sosem ad neked konkrétumot, csak apró utalásokat.

2016. aug. 26. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!