Sims 3 vagy Sims 4? Melyik a jobb?
Ez így elég szubjektív, egyénfüggő, kinek melyik tetszik jobban.
Egyelőre a Sims 4-hez nyilván nincs 56 ezer kiegészítő, mint a 3-hoz (bár az EA miatt megnyugodhatsz, hogy lesz), így tartalmilag kevesebb. Illetve ott a Sims 3 nyílt világa a Sims 4 töltőképernyőivel szemben.
Én szeretem mindkettőt. A Sims 4-ben pl. jobban tetszik, hogy több dologra képesek egyszerre figyelni a Simek, van "multi-tasking". Illetve nálam kevésbé fut bugosan és lassan, szemben a 3-mal (aminek volt néhány igazán bugos kiegészítője, amiktől lehetetlenül vacakul futott erős gépen is).
Próbáld ki mindkettőt, esetleg nézz videókat.
Én kezdem megutálni a sims 3-at. Régen levittem 5-6 generációt egy családban és akkor kellett újat csinálni, ha ráuntam a régire. Egy idő után tényleg uncsi volt egy család, mert sunset valley-ban a 4.-5. generációra már úgy megritkultak az emberek, hogy a gyerek egy osztálytársát megismerve már minden osztálytársát ismerte és már nekem kellett simeket kreálnom, hogy férjhez adjam asimeimet, d ejó volt így végig vinni a generációkat. és hetekig játszottam ugyanazzal a családdal.
Most meg bemegyek, csinálok egy családot, játszok 2 órát (10 percenként mentve), jön is a 12 hibakód... Kilépek mentés nélkül (hogy is léphetnék ki mentéssel, ha nem hagyja :D ) visszamegyek, 2. mentésre megint 12 hibakód... És kezdhetek új családot.
Tegnap megcsináltam a Goth családot egy másik városban, Alexandernek tini korában pár jártasságon kívül mindegyiket 10esre csiszoltam, Cassandrának meg csak párat és teljesítettem a jártasságpróbáit az írásnak ma meg a karizmának, 10 percenként mentettem, ma pár óra játék után (10 percenkénti mentéssel) kiírta, hogy 12 hibakód, majdnem kitéptem a hajam. Pedig csomó munkát feccöltem abba, hogy Alexander minden téren otthon legyen. Szeretem az ilyen simeket, akik tényleg zsenik... És régen hibakódok nélkül volt 100% jártasságokkal rendelkező família... Ha meg 2-3 jártasságot csiszolsz maxra, akkor meg egy deka ösztöndíjat sem kap a sim egyetemen amúgy...
Szóval lehet még pár 12 hibakód és letörlöm a pi....ba az egész sims 3-at...
A sims 4-el még nem játszottam
Hát, ez teljesen egyéni kérdés. Van, aki szerint a Sims 3, de van aki szerint a Sims 4. De ha nem tudsz dönteni, szerintem nézz Gameplay videókat. Nekem ez szokott segíteni a döntésekben. Egy pár videós, akinek vannak Sims 4 videói:
Unfield
Miharu
Doggyandi-gameplay
Anett & Ancsa
Muffin Games.
Miharu, Anett & Ancsa és Muffin Games csatornáját ajánlom neked Sims 3 videók nézéséhez is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!