Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter strike 1.6 egyedi...

Counter strike 1.6 egyedi spray multiban?

Figyelt kérdés

néha látok olyan játékosokat akik nem az alap spray-ket fújják hanem egyedi képeket szövegeket. És a kérdésem az hogy hogy kell ezt megcsinálni. Amiket netten láttam eddig azzal csak arra mentem hogy ha botok ellen játszok akkor egyedi multiban nem.

Valaki le tudja irni vagy be tud valami olyan oldalt, videót linkelni amin az van hogy multiban hogy kell mindezt megcsinálni?

#Counter-Strike #CS 1.6 #cs spray #cs egyedi spray #cs egyedi logó
2016. máj. 15. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Beírod keresőbe hogy Counter strike 1.6 spray... Kidob egy cosmó oldalt. Letöltöd a fájlt, és bemásoldo a cstrike mappába, felülírva a meglévő fájlt. És lesz olyan spray-d.
2016. máj. 15. 20:24
 2/2 A kérdező kommentje:

már megoldottam csak az az érdekes hogy némely szerveren megmarad az eredeti ( half life) logó.

Eddig kevés szerveren volt az amit én tettem be.

2016. máj. 16. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!