Hogy kell regisztrálni a Spore-ban? Nekem azt írta ki hogy "ismeretlen hiba telepítés közben" pedig saját magam vettem meg az eredeti játékot.
Nekem Microsoft Outlook-van,abban kell a levelezés beállítása menüben megadni az e-mail címed,a jelszavad,és a email címedhez tartozó POP kódot.Amikor le tudod hozni a gépedre az e-mail-jeidet,akkor kifelé is tudsz küldeni.
Bonyolult így leírni.Nézegesd meg,hogy mi az alapértelmezett leveleződ,aztán keress rá a pop kódra,hogy Pl:popcitromail,v popvipmail.Én is így csináltam.
hol a menü?
citromailbe vagy hotmailba is meg lehet csinálni ?
A gépeden kell a levelezőprogiba beállítani,a citromailen,vagy hotmailen nem kell semmit állítani.
Outlook-ban.Eszközök>beállítások>levelezés beállítása>e-mail fiókok>új beállítása>POP3>Kitöltöd,majd bejövő levelek POP3 kiszolgálójához beírod,hogy:pop3.citromail.hu.
Persze,csak ha citromailes címed van.De rákereshetsz bármilyen levelező POP3 Címére a gugliba,ha másmilyen van.
én eddig jutottam el : eszközök-beáll.-???levélírás???
Ha van msn-ed akk sztem könyebb lenne .
amm 12vok 1998 02 15
már sikerült citromailen kersztük.
köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!