Tudtok PC-re olyan játékot ahol tényleg egy igazán jó kalandot lehet átélni? Ilyen jó kis kaland játékot, mint pl. : Tomb Raider
Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 15:48
1/2 anonim válasza:
Brothers, kicsit rajzfilmes de szép. 1.5 giga, nem muszály megvenned, torrentről 1 óra se és leszedi. Lehet ketten játszani, mert hát két karakterrel kell menni egyszerre (wasd+1 action gomb, nyilak+1 action gomb). De egyedül is birod, ugyse túl nehéz (én pl a tesómmal játszottam végig). A játéknak nem az a lényege hogy nehéz legyen, nincsenek túl nehéz challengek benne, de az biztos hogy le fogsz akadni 1-2szer : MOST MI A FRANCOT KELL CSINÁLNI.. A játék nem hosszú, de nagyon is élvezhető, szép grafika, a karakterek nem angolul beszélnek hanem valami ősi ismeretlen bizén. Azért meg lehet érteni mit beszélnek, és hát közbe lehet hogy elsirod magad. A kaland szó az ami erre a játékra leginább illik. Lehet hogy nem COD vagy Farcry, de az a pár óra biztos megéri
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, nagyon sokat vártam, de végre érkezett és úgy látom megérte, majd kipróbálom. Egyébként nem baj ha néha elakadok szerintem ez így jó néha egy kis kihivás, elgondolkoztatós rész jól jön a játékokban.
2016. máj. 31. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!