Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy olyan nevű program...

Van egy olyan nevű program cs:go hoz hogy Skin changer és csak annyit csinál hogy a te szemszögedből megváltoztatja a skint. és hallottam hogy sokakat ezért vacoltak és ezért tényleg lehet?

Figyelt kérdés

2016. máj. 14. 14:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak mert pár ismerősöm haszánlja fél/egy éve és ők még eddig nem kaptam vacot. Akkor ezek szerint kicsi az esélye a vacnak.
2016. máj. 14. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Csinalj amit akarsz...
2016. máj. 14. 19:58
 13/20 SabroXHUN válasza:

egyáltalán nem banolnak érte!! miért is nem? nos

-> nem másol fájlokat a csgo mappádba :) tehát nem ír felül semmit!!!!! nem piszkálja meg a játék fő dolgait

-> ranked játékban haverral tesztelve ö nem látta a skint szóval ha ő nem látja akkor a valve sem látja :)

-> azért kapott a sok agyhalott bannt miatta mert screenelte a pro statjait és látszott ugye a képen a skin :) valve-nál gondolom ellenőrizték és hoppá nem volt ilyen skinje hopp...

TEHÁT: ha nem vagy faszlow nem csinálsz screen miközben ez megy a játék közben :)

és senkinek sem árulod el hogy használod!! legjobb cimborának sem!! ennyi 3 hónapja használom, rankeden főleg és még nem küldött el a valve VACációra :)

2017. okt. 22. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
CS GO Admin vagyok és nem bannol emiatt a steam,mert nem nyulsz bele a piac zsebebe es nem onnan szeded ki,hanem csak magadbak valtoztatod meg
2018. febr. 4. 00:35
 15/20 SpeedY-sSs válasza:

"Akkor magyarazd el, miben kulonbozik ez egy wallhacktol, ami a memoriaban a fal-modellt egy uveg-modellre csereli."

Ezt te sem gondoltad komolyan...

2018. júl. 25. 18:00
 16/20 SpeedY-sSs válasza:

"CS GO Admin vagyok és nem bannol emiatt a steam,mert nem nyulsz bele a piac zsebebe es nem onnan szeded ki,hanem csak magadbak valtoztatod meg"

Ezt minek értsem? Steam admin? xD

2018. júl. 25. 18:01
 17/20 SpeedY-sSs válasza:
Az értelmes emberek tömkelege.. Esetleg nézz fel unkowncheats-re, vagy írj magadnak egy cheatet... segítek; [link]
2018. júl. 25. 18:03
 18/20 anonim válasza:
Röviden lehet VAC-t kapni ha valami ingyenes detected skinchanger-t használsz. Ha mondjuk egy privát fizetőset akkor nagyon kevés az esély
2020. márc. 22. 13:20
 19/20 anonim válasza:
#16 biztos?
2020. márc. 22. 13:37
 20/20 anonim válasza:
# 14 bocs
2020. márc. 22. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!