Milyen az új Doom?
ha elviszi a géped teljesen megéri megvenni
persze csak ha szereted a darálós játékokat
A 750 Ti nem bírja? Nekem GTX 960-al fut szépen, ami azért nem olyan egetrengetően gyorsabb a 750 Ti-nél. Durva.
Egyébként ha szereted a Doomot, akkor szeretni fogod ezt is. Olyan mint a Doom 1-2 és a Doom 3 keveréke. 30% Doom 3 (főleg artwork téren), 40% Doom 1-2, 30% új Doom.
Csak a Singleplayert toltam eddig, de nekem nagyon tetszik, és én szeretem a régi epizódokat is.
Igazából az emberek borzasztóan hülyék, javarészt emiatt lett lehúzva. CoD-hoz meg Halohoz hasonlítgatták, meg ha megnézed azokat a béta kritikákat, több mint felük fél órát sem játszott velük, csak odabiggyesztette hogy sz*r oszt' kész.
A CoD hasonlat azért vicces mert semmi köze hozzá, a Halo pedig azért mert először megjelent a Doom, abból merített ötletet a Halo, és a Doom visszatér a gyökereihez, emiatt hasonlít a Halo-ra, mivel próbálkozik modern dolgokat belerakni. Nonszensz.
Multiról sajnos nincs tapasztalatom, csak a bétát próbáltam ki, és szórakoztató volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!