Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen az új Doom?

Milyen az új Doom?

Figyelt kérdés
Beta verzió alatt steamen rettenetesen volt értékelve, alig érte el a 30% ezért én nem is számítottam olyanra, hogy 90% fölött lesz amikor kijön. Szóval akkor mi is van vele? Megéri megvenni?

2016. máj. 14. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:

ha elviszi a géped teljesen megéri megvenni

persze csak ha szereted a darálós játékokat

2016. máj. 14. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
elég jó lett, de nagyon eszi le a gépet, elég combos konfig kell hozzá, gtx 750Ti-vel meg társaival felejtős, 250 ezres gép újonnan amivel érdemes nekiállni.
2016. máj. 14. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
250ből a Paks2 épül...
2016. máj. 14. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:

A 750 Ti nem bírja? Nekem GTX 960-al fut szépen, ami azért nem olyan egetrengetően gyorsabb a 750 Ti-nél. Durva.

Egyébként ha szereted a Doomot, akkor szeretni fogod ezt is. Olyan mint a Doom 1-2 és a Doom 3 keveréke. 30% Doom 3 (főleg artwork téren), 40% Doom 1-2, 30% új Doom.

Csak a Singleplayert toltam eddig, de nekem nagyon tetszik, és én szeretem a régi epizódokat is.

2016. máj. 14. 12:54
 5/8 A kérdező kommentje:
A gépem elvinné, az nem probléma, csak akkor most nem értem miért utálták ennyire a béta verziót. Elő akartam rendelni, de aztán amikor láttam, hogy mindenki azt mondja mennyire rossz lett, nem vettem meg. Most meg mindenki azt mondja hogy mennyire szuper.
2016. máj. 14. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Igazából az emberek borzasztóan hülyék, javarészt emiatt lett lehúzva. CoD-hoz meg Halohoz hasonlítgatták, meg ha megnézed azokat a béta kritikákat, több mint felük fél órát sem játszott velük, csak odabiggyesztette hogy sz*r oszt' kész.

A CoD hasonlat azért vicces mert semmi köze hozzá, a Halo pedig azért mert először megjelent a Doom, abból merített ötletet a Halo, és a Doom visszatér a gyökereihez, emiatt hasonlít a Halo-ra, mivel próbálkozik modern dolgokat belerakni. Nonszensz.

Multiról sajnos nincs tapasztalatom, csak a bétát próbáltam ki, és szórakoztató volt.

2016. máj. 14. 13:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, biztosan megveszem majd.
2016. máj. 14. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
2016. máj. 15. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!