Miért van a World of Tanks-ban ennyi ostoba ember?
Egész kelet európát sértegette :DD
Amúgy én is felmegyek fél évente, játszom 2 hetet aztán törlöm, a sok szerencsétlen miatt.
Volt olyan, hogy csata elején egyből elkezdett blokkolni egy csapattárs, kilőttem aztán bannt kaptam egyből. Ha érdekel van vidi is róla :D
Még 1-2 patchel korábbi, hát ugye ezután töröltem is a gamet fél évre xd
Amint kilőttem, már ki is dobott a játékból 24 órás bannal... Szerinted? :D
jaaa most jut eszembe hogy letörölted, akkor nem tudod megnézni :(( Stupid me :D
Legközelebb ha felrakod, szólhatsz aztán megyek én is aztán szívathatjuk a népet :D
A helyes kerdes: Miert van az ingyenes online jatekokban ennyi ostoba ember?
de ezek szerint meg nem Lol-oztal...
Én akkor vagyok csak ideges amikor valaki elfoglalja a td helyemet, ha egyrészt az nem td, másrészt meg ha egy spotter kis light tankocska. Ilyenkor csak simán kitolom őket, vagy letolom a hegyről xd Pl. Mert ugye E3 helyét elfoglalja mondjuk egy kis IS vagy akármi, hát nem tudom mit gondol. De ez tényleg szemétség volt hogy beléd lőtt csak mert rosszabb a statod.
Meg azt is bírom amikor engem nooboznak le, hogy ő kirohan 4-5 tank elé rusholni, kilövik 10 másodpercen belül és írja hogy kösz a helpet meg mekkora noob vagyok :D Mondom inkább öngyilkos nem vagyok hogy kimenjek vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!