Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Esetleg van pc-hez Xbox one...

Esetleg van pc-hez Xbox one controllerhez hasonló?

Figyelt kérdés
Fifa 15-höz kéne mert billentyűzettel nem nagyon megy és olyasmi kéne mint az Xboxos csak olcsóbb árkategóriában.

2016. máj. 13. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
xbox 360 kontroller.
2016. máj. 13. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
-,-
2016. máj. 13. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Vehetsz olcsóbbat, de azoknál a minőséggel és a kompatibilitással lesznek gondok. Keress csak rá a "miért nem tudok kontrollerrel FIFA-zni" típusú kérdésekre, százával van belőlük. A válasz minden esetben az: mert az EA nem 2000 Ft-os kontrollerekre tervezte a játékot.

Ha tudsz kínai webshopból rendelni (Aliexpress, Banggood, Tinydeal...), küldök linket olyan utángyártott Xbox kontrollerről, ami kiállta az idők próbáját.

2016. máj. 13. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne vegyél gagyit. Én legalábbis megjártam 3 db-ot égettem el 1 év alatt több mint 10 e volt a három ,Ha egyből X-Box 360 at veszek sokkal jobban jövök ki . Amellett nem is teljesen kompatibilisek ,mert nem tudtam vele 11-nél elugrani a kapussal.Szóval: Gyűjts még és vegyél egy ilyet:

[link]

2016. máj. 14. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
fifa, shadow of mordor, naruto ninjás játékok, meg még egy rakat van ami csak xboxos kontrollert ismer fel, ez ilyen bicikli.
2016. máj. 14. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, tényleg megéri eredeti xbox kontrollert venni PC-hez. Mint ahogy mondták is, a játékok is csak ezt támogatják. Én alapjáraton nagyon spórolós vagyok, drágálltam is az árát. Az első noname olcsójános kontroller után úgy döntöttem, hogy nem szórakozom ilyenekkel tovább...

Ennek már jó néhány éve - de akkor vettem egy vezetékes, eredeti xbox360 kontrollert és a mai napig imádom. Igaz, hogy már kissé "kivan" - már nem olyan erős a rezgése és a státuszled sem olyan erős már. De ez még mindig kontroller, ugyanolyan jól működik...ugyanúgy szeretem használni.

Kényelmi szempontból én is a vezeték nélküli változatot ajánlanám!

Üdv,

B (22/L)

2016. máj. 16. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat majd még meggondolom :)
2016. máj. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!