Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért lett ilyen borzalmas a...

Miért lett ilyen borzalmas a Honfoglaló?

Figyelt kérdés

1. nincs chat az aktuális ellenfelekkel

2. nem lehet letiltani senkit

3. hiába tiltottam le valakit (amikor még lehetett), hogy nem akarok vele játszani, mégis összerak vele

49. szinten vagyok, mikor nekem van a legkevesebb pontom, területem, engem támad mind a 2 ellenfél, akik 100 meg 200 valahány szintesek, aranypalotások, persze, hogy esélyem sincs, mert 1 másodperc után beütik a legpontosabb számokat, pl. arra, hogy hány méter a különbség Zimbabwe és Kazahsztán legmagasabb pontja közt.

Miért csesztél ezt el így?

Még csak azt sem tudom, hol tudnék írni az üzemeltetőnek.

2016. máj. 12. 09:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én is régen rengeteget játszottam haverokkal,sőt még az infó tanárommal is.Mára viszont borzalmasan néz ki,ahogy leírtad összeraknak a 26-os szintemmel egy 50-60-as szintűvel aki mindenre vágja a választ,korlátozták(!)mennyit játszhatok egy időben,eltűntették az Európai hadjáratot,chatet,tiltásokat.

Siralmas.Finoman kifejezve is elk*rvultak a készítők.Csak a pénz megint.

2016. jún. 12. 16:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve hogy régebben órákig tudtam volna játszani de most 1 meccs után felb*szom magam és kilépek sokszor.Vagy már játék közben.
2016. jún. 12. 16:55
 13/20 anonim ***** válasza:
inkább tartották volna fent reklámokkal az oldalt, mint az sms-ekkel. átlag felhasználó nem fog emeltdíjas sms-t küldeni azért,hogy játszhasson(mert tényleg le van korlátozva az is). +aki meg nem vesz segítségeket,azt kicsinálják a többiek. semmi értelme. rengeteg játékost vesztettek el ezzekkel az újításokkal. pedig közel 10 évet játszottam vele.. utóbbi 1-2 évben nem nagyon. mostmár viszont nem is fogok.
2016. jún. 12. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Felvásárolta a Triviador, az pedig tönkreb*szta az egészet.
2016. jún. 13. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A honfoglaló ugyanúgy egy élvezhetetlen tucatjáték lett. A legtöbb ilyenre meg pont az jellemző, hogy csak a fizetős embereknek terem babér, az összes többi játékos csak megtűrt személy. Szomorú, hogy egy ilyen jó játékot így tönkretettek, kár érte, de hát ez van. Mellesleg az összes ilyen fizetős játéknak ugyanaz a sorsa és a végkimenetele: a tisztességes, normális játékosok abbahagyják, mert nem fognak csak azért fizetni, hogy előrébb jussanak, a fizetős játékosok meg egy idő után megunják az egészet, mert a pénzük révén nekik mindenük megvan szinte, és simán nyernek akárki ellen. Aztán az adott játék szépen lassan kihal, hiszen alig fog már vele játszani valaki. Majd az üzemeltetők egyszerűen megszüntetik, vagy hagyják a francba és nem fejlesztik tovább semmiben.

Ugyanez lesz a honfoglaló sorsa is.

Szerintem kiábrándító, és szánalmas, hogy manapság egyre több játékban (még azokban is, amik amúgy pofon egyszerűek) van külön csalás opció "bónuszként" feltüntetve, amiért fizetni lehet, és így gyorsabban haladhat az ember. De ezek sajnos mind azért vannak, mert bizony sok olyan agyhalott marha van, akik meg is veszik ezeket, méghozzá rendszeresen. Pedig ezektől csak unalmassá, monotonná, és sablonossá válik a játék. Honfoglalóban régen lehetett új kérdéseket beküldeni, és ha helyes volt a kérdés is meg a válasz is, és nem volt még olyan kérdés, akkor betették a játékba.

Egy idő után ez a funkció is fizetőssé vált, majd meg is szüntették, mert gondolom senki sem használta így már. Tipikus példa arra, hogy egy jól működő funkciót hogyan lehet a fizetőssé tétellel tönkretenni.

2016. aug. 25. 15:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Én akármilyen nevet írok be az avatárkészítésnél semmit nem enged
2017. aug. 27. 13:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A honfoglalót a csalásokkal meg a fizetős bónuszokkal teljesen tönkretették. Élvezhetetlen, frusztráló, sz@r játék lett.

Én is nagyon szerettem régen, még élvezhető is volt, de most 1 játék után meguntam az egészet és kiléptem a francba. Többet vissza se nézek. Felháborító, hogy a fizetős játékosoknak non-stop van csalás opció. Ebben mi a játék?? Ráadásul ahol nem lehet csalni, ott az adott kis csaló sokszor a legsötétebb, legrosszabb válaszokat adja, ami egyből elárulja, hogy az illető vagy egy pisis 10 éves, aki csak csalásokkal tud előrébb jutni, vagy sötét mint az éjszaka. Sok embert alapba le se lehet tiltani, nincs chat, és szinte mindig aránytalanul erős ellenfelekkel rak össze.

Sajnálom a honfoglalót, mert régen tényleg órákat el lehetett vele játszani és sokat is lehetett belőle tanulni, ma már viszont csak a fizetős játékosok számítanak, mint sok más játékban.

A kérdések száma meg régen is probléma volt, nálam is volt olyan, hogy egymás után 3-szor játszottam azonnal, és mindhárom játékban felbukkant ugyanaz a 4-5 kérdés.

Aztán volt olyan opció, hogy beküldhettél kérdéseket, de ezt is dilettánsan oldották meg. Volt, hogy beküldtem egy kérdést, erre visszadobták, hogy javítsam ki, mert hibás, holott biztos forrásból vettem az információt. Aztán később ez is fizetős lett, majd megszűnt.

A honfoglaló ideje is lejárt, élvezhetetlen, és már nagyon kevés a normális játékos is. Előbb utóbb tuti megszüntetik, vagy nem fejlesztik tovább és elhal a szerver. Kár érte.

2017. aug. 28. 10:07
 18/20 anonim válasza:
90%

Utálom már ezt a játékot, pedig régen nagyon szerettem.

És kétlem, hogy azért tudják a válaszokat ennyire, mert 0-24-ben ott ülnek előtte, mert én rengetegszer láttam, hogy az olyan kérdéseknél, amiknél nem lehet csalást használni, segghülye válaszokat adnak, de az olyan kérdéseket, hogy csömörön mikor készítettek először kutyából szalonnát, percre pontosan tudják.

Szerintem az egyik legszánalmasabb és legamatőrebb dolog egy játékot csalás lehetőségekkel telepakolni, mert ez nem fokozza a játékélményt, hanem tönkreteszi. Régen is voltak ilyenek, akik még nem is titkolták, hogy programokat használnak, amik megmutatják a helyes válaszokat. És természetesen az ilyenek 90%-át nem tiltották ki, mert minek.

Szerintem ennek a pöcegödörnek már 1-2 éve sincs hátra. Már most is szinte mindig ugyanazokkal rak össze, mert olyan kevés a játékos már. Plusz poén, hogy a régi profilokat törölték is, a régi magas szintű profilommal én már be sem tudok lépni, pedig tudom a felhasználónevet és a jelszót is.

2017. aug. 28. 11:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Látom más is ugyanazon a véleményen van, mint én.

Mellesleg nem tudom mit kell csodálkozni, hogy sz@r lett az egész. Az eredeti készítők és szerkesztők eladták a játékot a Triviador-nak, ők tették az egészet élvezhetetlenné azok számára, akik nem fizetnek. Az egész nem szól másról, csak a pénzről. Ha fizetsz, akármit elérhetsz gyorsan a játékban, a játékélmény itt huszadlagos. Ha meg nem fizetsz akkor vagy tűrsz, vagy keresel mást. Pont. Rengeteg Triviador meg GameForge játék ilyen.

Az üzemeltetőknek meg felesleges írni. Te, mint sima egyszerű játékos, nem érdekled a készítőket. Nekik nem az a lényeg, hogy hányan játsszák meg hányan szeretik a játékot, nekik az a lényeg, hogy kialakuljon egy kisebb-nagyobb olyan játékos csoport, akik potenciálisan vagy nagy valószínűséggel rendszeresen igénybe veszik majd a játék fizetős lehetőségeit is.

Ilyen játék például a GameForge-tól az Ikariam. Ott minden 20-szor tovább tart akkor, ha nem fizetsz elő semmire, vagy nem használsz fizetős opciókat és segítségeket.

A Honfoglaló ugyanez lett. Ha fizetsz, nyert ügyed van, és röhögve érhetsz el magasabb szinteket, ha nem fizetsz, akkor meg így jártál. Az olyan játékok, ahol a normális játékosok halmozottan hátrányos helyzetben vannak a fizetősökkel szemben, szoktak rövidebb időn belül kihalni, elnéptelenedni, megszűnni.

A Honfoglaló ugyanott tart már kb, mint az Ikariam. Alig játszik rajta valaki, üres az egész, semmi élvezet, semmi játékélmény, és akik még maradtak, azoknak a 80%-a fizetős vendég.

Én is otthagytam a francba a Honfoglalót. Azért nem fogok fizetni, hogy egy minőségtelenné alakított játékban csalásokkal előrébb jussak.

2017. aug. 29. 15:18
 20/20 alba96 válasza:

Mert ez is egy szánalmas pénzéhes fossá lett züllesztve, amit a bevétel érdekében szarrá-húggyá csalnak. Tudja milyen témában nem vagy jó és azokkal kivégez a bot Csonti tizedesek ellen IS csak hogy vegyél valami értéktelen virtuális szart, pontot, segítségeket ... kamu elismerést.

Mindeközben szét van baszatva az egész a reklámokkal. Természetesen Kormányhazugságok percenkénti nyomatásával csurig tele.

Szerintetek kinek a pénzéből fizetik?

EZ EGY PÉNZÉHES UNDORÍTÓ INTERNETES MÉDIA-FOS!

júl. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!