Hogyan lehet beírni az Need For Speed Carbonba a cheat kódokat?
Figyelt kérdés
Állandóan azt olvasom, hogy a "click to continue" ablaknál vagy a főmenűben, ez mind szép, DE HOGY???????? Segítség!!!!2010. ápr. 8. 20:43
2/5 anonim válasza:
Nagyon egyszerü
Amikór a játékba belépsz. Egy menü fogad. Ott kell beütni az összes kódot . Jahh apropó kód. Nekem csak egy kód mqködött annó az örök nitró. : nosforeverever
(lehet h nem írtam jól ) Jó csalást. Szivesen : DeRiL
3/5 anonim válasza:
van egy fajta trainer
vagyis pontosabban"carbonpanel"
a használata pofon egyszerű,bele fogsz jönni,a karrier elején rögtön olyan autóval kezdhetsz amivel szeretnél(akármejik...)lehet carrier modban is audi le mansal meg bmw vel meg stb...
4/5 anonim válasza:
amikor belép a játékb,kiirja,hogy:karrier~>autóim stb.
csak simán kell beirni
nekem több is van
végtelen nitró:nosforeverever
króm festés:shinycarsarethebestcars
végtelen iddő lassítás:slowitdownwhenyouwant
castro cash:5grand5grand (nemtom mi ez,de használ valamit)
az oldal ahol találtam:
5/5 anonim válasza:
Sziasztok,az a nagy harci helyzet,hogy pc-n amikor beírom a kódot nem történik semmi!Miért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!