Hogyan kell játszani az Euchre nevű kártyajátékot?
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 17:38
2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem voltam olyan lusta, hogy ne kerestem volna utána, de én is csak angolul találtam meg és az angolom nem a legjobb. Éppen ezért tettem fel a kérdést...
Mit gondolsz ha tudnék angolul, akkor olyan böszme lennék, hogy itt kérdezősködök?-.-
2016. máj. 9. 18:18
3/4 anonim válasza:
Annyit viszont láthatsz, hogy igencsak terjedelmes a szabálya. Így az is eszedbe jut, hogy nem fogja senki itt elmagyarátni, mivel oldalakat kellene gépelnie.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a hosszú mesélésre gondoltam, csak arra, hogy röviden, tömören valaki leírja. A játék célját, milyen kártya üt mit, stb. Pár mondatba. Nem tűnik nehezebbnek, mint a Fekete macska (Hearts), és én azt egyik ismerősömnek max öt rövid mondatba magyaráztam el, pedig a Wikipedián azt is oldalak hosszat magyarázzák
2016. máj. 9. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!