Terraria-ban eljutottam hardmode-ba, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Eljutottam hardmodba, de nemtudom, hogy most hogyan is tovább. Vannak új biomok, új blockok, de nemtudom kiszedni azokat. Mi legyen az elséo amit craftolnom kellene, és azt hogyan?2016. máj. 8. 17:09
1/3 anonim válasza:
Huha, már régen nem játszottam, de megpróbálom előhozni valahonnan a fejemből. Ugye megölted a wall of flesht, az dobott egy kalapácsot, amivel szét tudod ütni a kis oltárokat az egyik "rossz" biomban, attól függ melyik van neked, corruption vagy crimson. Ha jól tudom legalább hármat kell szétütnöd, hogy az összes új ore megjelenjen. Az elsőt meg hellstone es obsidian keverékéből készült pickaxeval tudod bányászni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtök válaszát :)
2016. máj. 9. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!